[其他] 星夢郵輪

星夢郵輪 E-mail 此主題給朋友

有冇人去過星夢郵輪呀 我9月8號報咗名

熱賣及精選
引用:
原帖由 王漁 於 2019-5-15 08:58 AM 發表

有冇人去過星夢郵輪呀 我9月8號報咗名
他經廣州南沙接大陸客 ,飲食很差

出名餐飲差, 既然已報名, 好好調整心情去玩吧!  

惡夢郵輪

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 elwannghk 於 2019-5-16 01:42 AM 發表

我朋友去過 講 好玩 所以我先報名 唔係咁大整蠱呀

引用:
原帖由 王漁 於 2019-5-17 03:45 PM 發表

比我就加多少少錢報地中海輝煌號的遊艇會套房,14樓以上要套房用專用電梯才可以上去,雖然深圳上落但才只有77間套房不用跟支那人爭食。

回覆 引用 TOP

我三月去過,飲食係差到冇人有。呢隻唔可以話係郵輪,只係高級賭船。

引用:
原帖由 王漁 於 2019-5-17 03:45 PM 發表

每個人要求不同
我都識人話星夢幾好。
不過,那人之前未坐過郵輪,未見識過好郵輪。
那人又是成日貪平之人,鐘意平價團那些人。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 elwannghk 於 2019-5-16 01:42 AM 發表

公道些~C兄 post 依編嘢不盡不實,世界夢號上嗰三間免費自助或半自助餐係冇限任食的,半自助嗰間,只要叫靚女 waitress再來多那一度菜或全部 double 都無問題的,小弟亦曾經食完中餐再上去西餐廳食雪糕都無問題,反而小弟覺得依條船太重睹嗰方面, 唔鍾意賭嘅人可能嚴佢休閒娛樂設施唔夠呢😑

引用:
原帖由 小窮鬼 於 2019-5-19 06:22 PM 發表

公道些~C兄 post 依編嘢不盡不實,世界夢號上嗰三間免費自助或半自助餐係冇限任食的,半自助嗰間,只要叫靚女 waitress再來多那一度菜或全部 double 都無問題的,小弟亦曾經食完中餐再上去西餐廳食雪糕都無問題,反而小弟覺得依條船太重睹嗰方面, 唔鍾意賭嘅人可能嚴佢休閒娛樂設施唔夠呢😑 ...
唔該曬師兄我朋友都同你講法一樣

引用:
原帖由 王漁 於 2019-5-19 07:24 PM 發表

唔該曬師兄我朋友都同你講法一樣
樓主還需注意係,上船時可托運行李,落船就可免則免,因為等取回行李再乘交通工具,會比自己攞落船慢一小時以上,特別係落船時見到郵輪碼頭條的士龍係你會驚的,幾年來無改善過, 有朋友抵得諗就叫佢接你船啦。

引用:
原帖由 小窮鬼 於 2019-5-19 08:53 PM 發表

樓主還需注意係,上船時可托運行李,落船就可免則免,因為等取回行李再乘交通工具,會比自己攞落船慢一小時以上,特別係落船時見到郵輪碼頭條的士龍係你會驚的,幾年來無改善過, 有朋友抵得諗就叫佢接你船啦。 ...
唔該曬唔該曬

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 小窮鬼 於 2019-5-19 06:22 PM 發表

公道些~C兄 post 依編嘢不盡不實,世界夢號上嗰三間免費自助或半自助餐係冇限任食的,半自助嗰間,只要叫靚女 waitress再來多那一度菜或全部 double 都無問題的,小弟亦曾經食完中餐再上去西餐廳食雪糕都無問題,反而小弟覺得依條船太重睹嗰方面, 唔鍾意賭嘅人可能嚴佢休閒娛樂設施唔夠呢😑 ...
師兄當時你架船有冇經在哪些口岸上客?
會唔會係唔同路線唔同政策?
因為限餐廳同無限我都聽過. 謝謝.

我上次上去(4月)免費餐廳係冇限任食嫁,同埋d味道都唔錯,當然你要食好少少可以試下收費的

主題標籤 #郵輪
 40 123
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。