註冊 登入

陳潔儀 KIT & 李幸倪 GIN LEE & 江海迦 AGA 聯手7月開MOOV LIVE!

陳潔儀 KIT & 李幸倪 GIN LEE & 江海迦 AGA 聯手7月開MOOV LIVE! E-mail 此主題給朋友

【網上行夢想系 MOOV LIVE 陳潔儀 x 李幸倪 x 江海迦】

見到MOOV 宣佈阿KIT、GIN LEE、AGA 聯手今年7月會開Concert,唔知拎唔拎到飛

呢度有無師兄師姐鍾意佢地?

有無咩歌想佢地唱?

個人最想聽到《喜歡你》同《獨一無二》
https://www.youtube.com/watch?v=7iIbaSDyocI

https://www.youtube.com/watch?v=toxn7AizOps

附件

poster.jpg(74.38 KB)

2019-5-15 10:45 AM

web_topbanner8.jpg(90.99 KB)

2019-5-15 10:45 AM

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 hkggman 於 2019-5-15 10:52 AM 發表

好鍾意聽陳潔儀同GIN阿,我下星期去拎飛
咁開心好羨慕你啊師兄。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 馬海倫係我女神 於 2019-5-15 10:53 AM 發表

好鍾意佢地合唱個首獨一無二!次次唱k都有唱,但好難唱
真心難唱...
希望佢地今次Concert會唱啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 黃昏的背影 於 2019-5-15 11:45 AM 發表

我鍾意aga多啲,ginlee無咩感情
aga之前同supper moment合唱個首獨一無二 x 大丈夫仲正!
https://www.youtube.com/watch?v=dyB-0gJ7Kec
多謝分享,Supper Moment又係正
現場聽Live氣氛一定好好。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 白雪公主肚餓了 於 2019-5-15 11:36 AM 發表

好鍾意佢地唱歌!尢其係獨一無二真心好聽!!!!!!!
同道中人呢位師姐/師兄識貨

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 車站小小水樽 於 2019-5-15 11:29 AM 發表

獨一無二真心好聽合唱歌好正呀
真心希望佢地可以再多D合唱歌。
佢地兩個人對音樂都好有心,希望佢地事業會更上一層樓。
我都好鍾意阿KIT 唱歌

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 summerboi 於 2019-5-17 05:22 PM 發表

Aga要加緊練歌了,對住兩個唱得之人,唔可以失禮
好期待佢地3個有精彩既Live

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。