• 瀏覽: 99,669
  • 回覆: 302
  • 追帖: 3
阿Bob指暑假前將安排入院做第三次通波仔手術:「醫生有叫我呢段時間減少食油炸食物,我已經都戒咗啲壞習慣,食少咗公仔麵。試過有次,見我太太訓咗,見成個星期冇食麵,就喺半夜時分,偷偷煮咗個公仔麵食,食食吓佢失驚無神走出嚟望住我,然後嘆息,好無奈行返入房。咁所以我就嚟因為碗麵,大家嘅感情決裂,亮起紅燈,所以自己要反省一吓。」

偷食公仔麵好少事啫...講到咩感情決裂

熱賣及精選
佢既形象是
好爸爸 好丈夫

請支持超級靚女張靚穎----fans club No. 1

請支持超級靚女張靚穎----fans club No. 1
食囡囡炸佢

[img][img]

回覆 引用 TOP

佢好嘈

賤人。入左電視台之後 成個白痴佬咁

引用:
原帖由 sand_mouth 於 2019-5-15 11:37 AM 發表

佢既形象是
好爸爸 好丈夫
只係幕前型像 真人? 哈哈哈

引用:
原帖由 咖哩哥哥 於 2019-5-15 11:31 AM 發表

阿Bob指暑假前將安排入院做第三次通波仔手術:「醫生有叫我呢段時間減少食油炸食物,我已經都戒咗啲壞習慣,食少咗公仔麵。試過有次,見我太太訓咗,見成個星期冇食麵,就喺半夜時分,偷偷煮咗個公仔麵食,食食吓佢失驚無神走出嚟望住我,然後嘆息,好無奈行返入房。咁所以我就嚟因為碗麵,大家嘅感情決裂,亮起紅燈,所以自己要反省一吓。」

偷食公仔麵好少事啫...講到咩感情決裂
htt ...
Eat shit la

回覆 引用 TOP

搞下笑姐

回覆 引用 TOP

唔咁樣講邊有得見報呀?

回覆 引用 TOP

他都認之前流連風月場所,電台有說

好L憎呢件pk !!!

道德經
第八章
上善若水。水善利萬物而不爭﹐處眾人之所惡﹐故幾於道。
居善地﹐心善淵﹐與善仁﹐言善信﹐政善治﹐事善能﹐動善時。夫唯不爭﹐故無尤。
引用:
原帖由 chi03003 於 2019-5-15 12:16 PM 發表

賤人。入左電視台之後 成個白痴佬咁
我支持你

唔鐘意佢可以熄電視唔睇感睇個第二個台

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 big3624 於 2019-5-15 12:27 PM 發表

好L憎呢件pk !!!
好人有限公司

回覆 引用 TOP

你要死,唔畀你死咩

回覆 引用 TOP

主題標籤 #林盛斌
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]