註冊 登入

[西甲] 馬體會都幾大穫

引用:
原帖由 wah1704 於 2019-5-16 01:22 PM 發表

其實又唔駛咁灰, 要走的終需要走,
要論灰都係阿積士先啦, 真拆骨推倒重來

基沙文走係預左, 佢走之前都續約幫球會攞返1億去買人都算仁至義盡, 而且外國球迷都冇幾多個係鬧佢,
球會下半季都開晒降落傘做準備, 依家希望筆錢可以買到走個幾個的替代品返黎

有師兄講戴巴拿係唔錯的替代品,
嫌貴次選可買佢同鄉烏甸尼斯的迪保羅, 加埋免簽馬達就搞掂(洛迪, 沙奧走另計)
後防重災區, ...
阿積士反而唔驚, 荷甲得佢同psv鬥。 無競爭, 歐聯不嬲都盡做, 係今季突然爆發, 平時我諗佢地16 強都滿意, 起碼可以有錢收先

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
施蒙尼有能力可以將不起眼的球員發光發熱。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 supermista 於 2019-5-15 10:32 PM 發表

其實之前Lacazette係里昂時都想黎 但咁岩馬體會轉會禁令 先過唔到

馬體會的賽事睇左好多  利馬而家成個四不像咁  格格不入 或者下季做重心會好D
如果利馬真係唔得, 唔岩用, 試下交換球員, 曼聯馬迪爾或者里昂費基亞都得。 至於拿卡錫迪宜家買到既機會較細。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 blueape 於 2019-5-16 03:24 PM 發表

比人block左 要㩒出黎先睇到
呢個巴迷日抽夜抽,block左真抵死

馬體前鋒輸出王
其實法蘭克福D球員都唔差 可拆

引用:
原帖由 曼家燈火 於 2019-5-16 04:58 PM 發表

左閘應該買唔到羅拔臣, 可以選擇有華倫件gaya或者波圖alex telles,  中堅就繼續葡超兵賓菲加ruben dias
羅拔臣買唔到正常, 心想唔代表會事成
gaya之前傳過去巴塞, 華倫應該會抬價,

依家傾緊曼城奧達文迪, 呢個前華倫人機會大好多
前線另外有拖肥李察利臣, 不過對方開價7000萬鎊, 流料多
葡超幾位傳左好耐, 得靴里拉有少少聲氣

引用:
原帖由 Gunnersleo 於 2019-5-16 08:21 PM 發表

馬體前鋒輸出王
其實法蘭克福D球員都唔差 可拆
師兄太慢了, Luka Jovic 90%去皇馬

引用:
原帖由 wah1704 於 2019-5-17 01:20 PM 發表

師兄太慢了, Luka Jovic 90%去皇馬
西人断流·全欧州揾人。明年又係得英超可一觀

回覆 引用 TOP

準備買戴巴拿~又一個令仔前鋒

回覆 引用 TOP

真係好大獲

有乜大獲?施帥d後備一d都唔失禮,一雞死一雞鳴

回覆 引用 TOP

你話唔係假波我都唔會信
注碼實在太大了
唔到你唔投降
引用:
原帖由 任務完成有食雞 於 2019-5-31 08:50 AM 發表

有乜大獲?
馬體會走埋基沙文
可能樓主買左佢波衫
但佢已經答唔到你
好大鑊

??

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。