註冊 登入

[其他] 詳情如何呢?

引用:
原帖由 kamiry 於 2019-5-20 11:23 AM 發表

公司無trade in offer 資料
相信係啲店員唔熟書
因為唔係個個都係玩家/負責遊戲部
建議您可以考慮光顧其他舖頭或向更高級員工查詢

精選樓盤
引用:
原帖由 mgyyh232 於 2019-5-20 11:28 AM 發表

相信係啲店員唔熟書
因為唔係個個都係玩家/負責遊戲部
建議您可以考慮光顧其他舖頭或向更高級員工查詢
- 晨早啱啱開舖,處理有關部門只有1人,搵多個都無。
- 同一商場豐宅,只有forza套裝,唔係我想要。
- 同一區無其它店,我無理由坐到下午再搵其它人問掛!?  
- 其實個promote搞到咁,搞到啲客,拎住部舊機周圍走,當然未必關MS事,但系對個客嚟講,絶對唔會對MS會有好印象。

打電話去問,銅鑼灣時代廣場 蘇寧 表示都無個 trade in offer 。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kamiry 於 2019-5-20 11:53 AM 發表

- 晨早啱啱開舖,處理有關部門只有1人,搵多個都無。
- 同一商場豐宅,只有forza套裝,唔係我想要。
- 同一區無其它店,我無理由坐到下午再搵其它人問掛!?  
- 其實個promote搞到咁,搞到啲客,拎住部舊機周圍走,當然未必關MS事,但系對個客嚟講,絶對唔會對MS會有好印象。 ...
嗯, 同意
建議您可以同零售商及Xbox反映意見

https://service.hksuning.com/pc/sNHelpCenterController/index.do

至於Xbox有冇咁大權
可以管埋零售商啲員工
自己就相信唔可以

回覆 引用 TOP

官方事後靜靜雞更新名單,並拎走咗"蘇寧"個名。
即係MS做錯份名單(好大機會),蘇寧係原本無份既。

咁既公司,唉。。。。

引用:
原帖由 kamiry 於 2019-5-20 06:30 PM 發表

官方事後靜靜雞更新名單,並拎走咗"蘇寧"個名。
即係MS做錯份名單(好大機會),蘇寧係原本無份既。

咁既公司,唉。。。。

其實係按用戶反映主動更新
建議您可以查證一下先

回覆 引用 TOP

可能你身份唔同,我同樣facebook問,但佢只同你交代,我就無人理。
仲有,咁大間公司做埋啲鬼鼠嘢,直情垃圾。

回覆 引用 TOP

Fyi

附件

Screenshot_20190520-190401.png(398.58 KB)

2019-5-20 07:04 PM

回覆 引用 TOP

可能您冇睇清楚幅圖
因為個答案基本上一樣
所以唔知點解話冇人理您

有時唔需要咩身份
只需要有禮貌
要求合理
對方就自然樂意同您溝通
單靠惡同發脾氣未必有用

回覆 引用 TOP

- 回覆根本唔同,一個係搵另一間試(無話有錯),一個係同你交代會移除(認有錯),如果閣下認為一樣,我無嘢講。
-  而家講緊xbox鬼鼠拎走suning,我facebook問佢完全唔惡,只係佢選擇性回覆內容。

- 版主,做人可以中立d嗎? 

引用:
原帖由 kamiry 於 2019-5-20 08:48 PM 發表

- 回覆根本唔同,一個係搵另一間試(無話有錯),一個係同你交代會移除(認有錯),如果閣下認為一樣,我無嘢講。
-  而家講緊xbox鬼鼠拎走suning,我facebook問佢完全唔惡,只係佢選擇性回覆內容。

- 版主,做人可以中立d嗎?  ...
哈哈, 建議您睇清楚幅圖
如果您作出相同合理要求/建議
相信佢一樣會即時處理

至於您假設"xbox鬼鼠拎走suning"
但結果原來係因為其他熱心用戶(如上圖)要求
並冇咩陰謀

自己只係按兩幅圖作個人分析
今次trade-in安排上確實有改善空間
所以一早已經鼓勵玩家積極去反映意見
避免其他玩家同樣受到影響

引用:
原帖由 mgyyh232 於 2019-5-20 10:04 PM 發表

哈哈, 建議您睇清楚幅圖
如果您作出相同合理要求/建議
相信佢一樣會即時處理

至於您假設"xbox鬼鼠拎走suning"
但結果原來係因為其他熱心用戶(如上圖)要求
並冇咩陰謀

自己只係按兩幅圖作個人分析
今次trade-in安排上確實有改善空間
所以一早已經鼓勵玩家積極去反映意見
避免其他玩家同樣受到影響 ...
閣下個邏輯思維咁獨特,
無論乜事都係用家問題,
己經無討論空間。

引用:
原帖由 kamiry 於 2019-5-21 12:56 AM 發表

閣下個邏輯思維咁獨特,
無論乜事都係用家問題,
己經無討論空間。
嗯,因為討論係要有根有據
唔係單靠吹水/搬龍門

回覆 引用 TOP

當然,公道自在人心,大家咁話。

回覆 引用 TOP

29 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。