註冊 登入

[海外電影] 原來原版endgame係咁

原來原版endgame係咁 E-mail 此主題給朋友

熱賣及精選
幾過癮 thx for sharing

回覆 引用 TOP

戴左右手有冇分別?段動畫魁隆戴右手

電影魁隆左;Hulk,Iron Man右

2014魁隆混戰時係戴喺…?
好似用左手拆石打飛CM?媽…好亂呀

引用:
原帖由 Fun君 於 2019-5-16 02:24 AM 發表

希望無記錯,
無限之戰時, 係左邊,
被斬頭時都係戴左邊.
EndGame時係右邊, Ironman都係右邊

原來世界不斷在進步改變.
所以, 今次去台場, 下次都可以去台場; 今次去北投, 下次都可以去北投.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Fun君 於 2019-5-16 02:24 AM 發表

之前係無限手套,之後果隻係ironman造嘅手套,所以左右不同?

回覆 引用 TOP

引用:

有咩咁亂?
手套其實同鞋一樣
係有分左右的

引用:
原帖由 西部鬆弛的通道 於 2019-5-16 09:18 PM 發表

有咩咁亂?
手套其實同鞋一樣
係有分左右的
我記得嘅就同#4樓一樣

我想講嘅「亂」係:有一刻我疑惑2014魁隆戴邊隻手,因為隻手套有自動調校(我覺得魁隆一攞上手就知隻手套構造),佢會唔會戴番上左手?因2018佢戴左邊,但後尾我諗起佢用左手拆石(即係戴咗喺右手)打CM

其實唔重要,純粹趣味吹下

回覆 引用 TOP

引用:

漫威貼心服務玩具愛好者
THANOS無限手套係左手,IM版本無限手套係右手
咪方便玩家買兩隻,可以兩手同時戴
睇個價格IM無限手套100美金
漫威電影同星戰一樣,編寫劇本時會考慮埋出玩具商品
如果要合邏輯,可以叫雷神去搵矮人馬上去鑄造同THANOS一模一樣無限手套
我睇到TONY製造出鋼鐵俠版本無限手套,第一時間想到就係~漫威又要賣玩具

引用:
原帖由 sclee1209 於 2019-5-16 11:51 PM 發表

漫威貼心服務玩具愛好者
如果要合邏輯,可以叫雷神去搵矮人馬上去鑄造同THANOS一模一樣無限手套
我睇到TONY製造出鋼鐵俠版本無限手套,第一時間想到就係~漫威又要賣玩具 ...
我未入過IM玩具,一來貴,二來買一隻夠,但又唔知揀邊隻好,如果出呢隻有石版可以積極考慮

回覆 引用 TOP

none of the avengers seem to know how to use the power of the infinity stone in a fight (except dr. strange used time stone before)  

it manages to defeat Hulk without using stone, but once he cant beat Cap Marvel, just took the power stone out and able to punch her using the stone.

回覆 引用 TOP

正喎

回覆 引用 TOP

多謝分享

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sclee1209 於 2019-5-16 11:51 PM 發表

漫威貼心服務玩具愛好者
我睇到TONY製造出鋼鐵俠版本無限手套,第一時間想到就係~漫威又要賣玩具 ...
應該係母公司迪士尼要呢啲玩具安排,跟住迪士尼樂園咪多啲嘢玩,玩完左邊再玩右邊,咁先有地方吸引人入場嘛。

我最出色,英雄本色!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 馬神個仔 於 2019-5-16 12:22 AM 發表

https://youtu.be/DY6BKgLnYoQ
主席Kevin講到明唔會跟足漫畫,只作參考用,用部分,唔會照跟。

我最出色,英雄本色!!

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。