註冊 登入

[國際] 慢鏡頭:車路士已決定邀請林柏特執教,之後會正式宣布

排第三 有歐聯踢 又冇內亂 炒人理由係乜 

熱賣及精選
沙利點都好過林伯下話

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 台灣超可愛Y神 於 2019-5-16 05:52 AM 發表

5月16日訊

據意大利媒體《慢鏡頭》報導,車路士已經決定邀請林柏特執教球隊,並且球隊將很快正式宣布這一決定。

外界一直有傳言稱,沙利並不適合執教車路士,特別是從戰術角度來看。並且沙利與球隊的關係也並不是很好,所以車路士老闆阿布正考慮換掉沙利。

如果沙利真的會離開車路士的話,作為車路士名宿的林柏特很適合接替他的位置,如果林柏特成為車路士的主帥,車路士的球迷是不會對此提出質疑的。
...
點解吾搵麼佬?

我真係唔信打比郡上到英超林伯會離隊!

回覆 引用 TOP

打比郡好有機會升英超
林伯睬你都傻
除非對維拉輸咗

回覆 引用 TOP

夏蕯特,泰利,哥斯達

呢三大25走晒

叫返摩佬返嚟都啱時候

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 qgal 於 2019-5-16 08:16 AM 發表

蘇B豬肉在前!
蘇B 接手時曼聯排第幾,而家又排第幾?

回覆 引用 TOP

林伯講過若果有日車仔搵佢是不會拒絕的因為教車仔係佢夢想,唔知頭唔知路唔該收口....

呀...仲有果d咩叫車請返摩連奴更加可以收皮,呢個人已經完敗左英超,要證明自己請去返曼聯丫唔該

引用:
原帖由 惡魔三六九 於 2019-5-16 09:55 AM 發表

走左夏神應該好教d既 希望最少俾2-3年時間佢重建同執行戰術啦 唔好又一季定生死
林百特在車仔地位比泰利還高雖都不用怕,什杯都拿過還是車仔入球最多中場

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 new文 於 2019-5-16 06:54 AM 發表

加利佬最好教曼聯
好呀! 日日狗咬狗, 娱樂性豐富!

回覆 引用 TOP

分數高過上季(如果唔係讓4應該仲高)
聯賽盃決賽和左曼城(唔係kepa可能贏左12碼)
嚟緊仲有場歐霸決賽

沙利今季响車表現合格啦,下季買返個勁前鋒勁後衛有得打下
林伯或泰利可以返車教下B隊先,再帶班子弟兵上一隊,行哥帥施丹條路會好行啲

當大家決心貫徹自己的正義時
自傷殘殺是必然的下場....
這就叫做本末倒置?

回覆 引用 TOP

我覺得教多年打比先
話唔定重番英超對下車仔先

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 estateman 於 2019-5-16 07:39 PM 發表

點解吾搵麼佬?
不可能的   都過去了   雙方都要向前看 !

回覆 引用 TOP

林伯執教車氣,肯定未到聖誕就執包袱啦

回覆 引用 TOP

無咩經驗唔應該咁早教班霸啩...

香港寫照:
上梁不正下樑思歪,學子痴瘋帶妖亂舞
霉果洗腦荼毒愚民,政棍為利賣港害民
對抗脅迫有恃無恐,癱瘓交通橫蠻霸道,
世風日下罷課可恥,強搜攔路令人髮指
虛偽民主自私作主,佔中變質民心盡失
妄顧民生天怒人怨,動亂失控無法無天,
社會分裂永無寧日,破壞經濟風光不再

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。