註冊 登入

[Rolex] 想揾新白地

想揾新白地 E-mail 此主題給朋友

香港全部AD都話冇。
唔知澳門,中國大陸會唔會有呢?

係唔係除咗排隊,就冇辦法用正價買 ?

引用:
原帖由 就來食野 於 2019-5-16 09:16 AM 發表

香港全部AD都話冇。

澳門, 大陸有貨都唔會賣比你
排到出新地拖都唔會有人call你
要正價入你要先做vvvvip

人哋正價比你, 佢哋食咩, 自己唸

引用:
原帖由 就來食野 於 2019-5-16 09:16 AM 發表

香港全部AD都話冇。

大把貨通街,俾錢就有,至於幾錢你咪搵間平嘅先買囉,如果間間都係貴,咁即係呢個系市價啦
人哋做乜要平咁多俾你,佢俾你咪即係送錢比你洗?

回覆 引用 TOP

正價排隊呢
話俾你排都只是騙你

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 WWXX1 於 2019-5-16 09:40 AM 發表

澳門, 大陸有貨都唔會賣比你
排到出新地拖都唔會有人call你
要正價入你要先做vvvvip

人哋正價比你, 佢哋食咩, 自己唸
其實點樣先可以做到vip呢?

引用:
原帖由 就來食野 於 2019-5-16 11:45 AM 發表

其實點樣先可以做到vip呢?
付出嘅代價肯定遠超過炒價
如果你只係想買一隻咁大把,比多九萬蚊玩還個心願咪算囉,我叫你幫襯買幾百萬鑽石
或者食返七八隻豬頭骨死貨講真係得不償失啦

新錶開到19個

回覆 引用 TOP

羅湖商業城唔使排,平過正價。

而家個勢似牛市三期咁升法仲接?

引用:
原帖由 明日回收的樓盤 於 2019-5-16 01:02 PM 發表

而家個勢似牛市三期咁升法仲接?
終極一升?

回覆 引用 TOP

肯做儍仔咪食炒Lo⋯⋯貨就街都係

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ipofans 於 2019-5-16 12:03 PM 發表

付出嘅代價肯定遠超過炒價
如果你只係想買一隻咁大把,比多九萬蚊玩還個心願咪算囉,我叫你幫襯買幾百萬鑽石
或者食返七八隻豬頭骨死貨講真係得不償失啦 ...
咁即係有強姦冇焗賭啦。

回覆 引用 TOP

買黑面好過啦,白撈贪好聽咪。

引用:
原帖由 Yesmar 於 2019-5-16 09:22 PM 發表

買黑面好過啦,白撈贪好聽咪。
但係白色好似保值啲,又好睇 。

引用:
原帖由 就來食野 於 2019-5-16 09:50 PM 發表

但係白色好似保值啲,又好睇 。
其實如果只係買一隻自己用唔好諗什麼補唔補值啦,因為你都係用炒價入,如果你買全新即刻放都係輸,係輸得唔係太多咁解
何不買一隻自己真係想要嘅錶呢
下下諗住保值...我明
大多數人心態,最好買完玩完帶完再賺一筆,就算個款自己唔係好想要都冇問題⋯⋯咁根本係埋沒左自我!世上99.99% 嘅手錶不單止唔使炒仲有得折⋯⋯點解唔去發掘下要走去買嗰啲0.001%既炒貨?不如買隻銀碼唔係咁高但係你係鍾意又有玩味嘅錶,可能輸嘅銀碼都係差不多

64 12345
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。