註冊 登入

[西甲] 尷尬!巴塞想要1.2億甩賣古天奴 結果連問價都沒有

熱賣及精選
古技術同心態點都勁過普巴

回覆 引用 TOP

收得返一半都叫叻仔

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 TorresKing 於 2019-5-16 02:36 PM 發表

因為要遷就美斯,蘇七起利記都可以同謝老四爭射罰球
但去到巴塞,就算有得射罰球也好,機會都唔多。
古天奴起利記幾乎係罰球劊子手,所有罰球,死球都搵佢處理
佢依家起巴塞 有冇射入過罰球?又或者有冇機會射罰球? ...
所以古天奴係完全唔識得睇時勢,喺利物浦無乜大牌球員,自己就變成重要棋子。而且利物浦係以團隊整體去發揮球隊嘅實力,同巴塞係以個人質素去展現巴塞嘅實力係唔同。
相反,巴塞就係太多大牌球員,佢就變得只係陪襯品,並唔係最重要嘅人物。球隊表現好嘅時候,唔見得佢嘅功勞係最大,衰嘅時候佢又要負責任,所以選擇去巴塞係錯得好利害,仲要係扭晒計咁走就更失敗。

引用:
原帖由 浪客問天 於 2019-5-16 11:53 AM 發表

普巴唔想放叫億七好正常 古天奴想放叫億二平手走有冇可能? 免費比你玩殘兩年? 球員越老越不值錢
邊個話你知唔想放?!

回覆 引用 TOP

利物浦應該唔會回購,
到八月都仲放唔到盤咪借返畀利物浦囉,中場多個人用吓都好。

回覆 引用 TOP

咁嘅表現,有啲難度

回覆 引用 TOP

現在係賣既急
唔係買既急

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 TorresKing 於 2019-5-16 02:36 PM 發表

佢依家起巴塞 有冇射入過罰球?又或者有冇機會射罰球? ...
當今罰球有邊個夠美斯強?

回覆 引用 TOP

引用:

距咁既狀態仲想射罰球?無野呀,當幫人解圍咩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chimingchan2014 於 2019-5-16 10:52 PM 發表

所以古天奴係完全唔識得睇時勢,喺利物浦無乜大牌球員,自己就變成重要棋子。而且利物浦係以團隊整體去發揮球隊嘅實力,同巴塞係以個人質素去展現巴塞嘅實力係唔同。
相反,巴塞就係太多大牌球員,佢就變得只係陪襯品,並唔係最重要嘅人物。球隊表現好嘅時候,唔見得佢嘅功勞係最大,衰嘅時候佢又要負責任,所以選擇去巴塞係錯得好利害,仲要係扭晒計咁走就更失敗。 ...
係佢位置踢法不合巴塞姐,咬人蘇去巴塞都不知幾掂XD

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ysl348 於 2019-5-16 11:02 AM 發表

一個普巴億7,一個古天奴億2,賣得出就奇,仲要兩個都咁高人工
兩個水貨

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 贏咗有雞食 於 2019-5-16 11:26 AM 發表

唔好再引抽朗朗係皇馬敗走嘅事啦!朗朗佢都唔想㗎,係冇辦法先咁!
攞C郎比,唔係智障呀?!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 多明戈 於 2019-5-16 10:48 AM 發表

當初1.2億買返黎果時已經算係偏貴,
況且當時於利記係必然主力有成績出到黎,
假設而家打個五折賣到都已經偷笑了...
古天奴喺巴塞真係好差?

回覆 引用 TOP

利記買番,下放預備組

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。