註冊 登入

[西甲] 曝巴塞今夏瘋狂清洗10將 回收2.65億轉會費買人

引用:
原帖由 插西王土黃梅水 於 2019-5-16 03:52 PM 發表

梅西有代言埋餅咩,未聽過嘅
有巴迷話佢自己乖就會有餅食
@浪浪守護者

熱賣及精選
巴塞已變成金錢球隊, 每年係咁買, 但又做水魚, 下年又賣賣賣, 以前引以為傲既青訓消失晒, 搞咁多野都係想要個歐聯姐, 唉, 皇馬大把啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 岸鳩仔先捧假波 於 2019-5-16 12:11 PM 發表

你錯了,古天奴係新小白
笑死人, 同小白差天共地

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 不明性別1899 於 2019-5-16 04:01 PM 發表

唔怪得有巴迷(浪浪兄)成日話要食餅啦
開飯啦,見你今日咁乖乖
@浪浪守護者

引用:
原帖由 不明性別1899 於 2019-5-16 04:01 PM 發表

好餅,巴迷真識食

回覆 引用 TOP

又唔記得皇馬四大皆空

我要食堤子
有人接貨先算啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 matthew813 於 2019-5-16 07:19 PM 發表

又唔記得皇馬四大皆空
睇見都覺得辛苦

歐聯呢D雞肋盃仔我地根本唔志在~

即管繼續抽, 球會賽事一開始你地又要無限深潛~

美斯係神! 萬中無一

光頭佬你背叛巴塞, 我唔會支持你

回覆 引用 TOP

係人都知巴塞要人,點會咁易放

回覆 引用 TOP

圍繞住美C黎踢,咩人都一樣

回覆 引用 TOP

第一個就掃L走果條JORDI ALBA, 假L到

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 插西王土黃梅水 於 2019-5-16 10:55 AM 發表

今季巴塞奪得了西甲冠軍,但他們的賽季並不完美,歐冠盃4強的慘痛失利,讓巴塞決心在今夏繼續變革球隊。《馬卡報》分析指出,巴塞將在今夏狂賣10將,並買入5名球員。

巴塞今夏的轉會目標已經浮出水面,他們是基沙文、迪列治以及迪莊,此外,巴塞還會買入一名門將頂替施利臣,以及買一名左閘,和艾巴形成互補競爭關係。引入這些球員,巴塞無疑需要耗費不菲的轉會費。

基沙文身價大約為1.2億歐,迪列 ...
年年都吹邊隊邊隊賣走成堆人,根本完全吹水

回覆 引用 TOP

朗朗之前離開皇馬一定係光榮引退, 歡送會一定大過巴塞小白

我要食堤子
引用:
原帖由 fwa23215 於 2019-5-16 11:10 AM 發表

吾買後防,出年又瓜
廸列治咪係中堅

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。