註冊 登入

突發: 趙敏當眾捽腳趾, 大陸妹再靚都係無氣質

突發: 趙敏當眾捽腳趾, 大陸妹再靚都係無氣質 E-mail 此主題給朋友

趙敏再靚都無用啦, 當眾捽腳趾咁無禮貌無家教

附件

man 1.jpg(23.79 KB)

2019-5-16 02:46 PM

man 1.jpg

熱賣及精選
完整GIF

https://imgur.com/t5E9jUF

引用:
原帖由 發財豬 於 2019-5-16 03:17 PM 發表

劇情需要 你傻能左?
你不如話劇情要佢當眾ALL屎

引用:
原帖由 多啦愛 於 2019-5-16 07:05 PM 發表

剪左右邊無忌同佢玩那部份,仲夠膽講完整?
佢係咪捽腳趾先

大陸人吾係週街all 屎就係當眾捽腳趾

引用:
原帖由 TWSK73 於 2019-5-17 09:13 AM 發表

所以10A點整都無用
10a吾使整已經係仙女樣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 真。幼稚 於 2019-5-17 09:34 AM 發表

應該對👠唔㛧著,診空閒除出來揀下啫
你有無見過10 a當眾除鞋捽腳趾咁無公德心先

引用:
原帖由 TWSK73 於 2019-5-17 08:42 AM 發表

樓主條反中畜牲放過影視圈啦,已經出咗好多膠帖嘞。睜大你嘅狗眼,慳番啖氣,連連登個邊都大讚趙敏靚,你再作嘢唱衰都無用
我吾否認趙敏整容整得好靚,但係當街捽腳趾嘅行應該binc

引用:
原帖由 JYang 於 2019-5-16 11:06 PM 發表

唔係,佢係揸,唔係捽,揸唔會出老泥,捽就會,唔好屈敏敏
夠胆捽吾夠胆認

引用:
原帖由 hkchin15 於 2019-5-17 11:59 AM 發表

嘥氣,佢肯同你仆,你跪住咁跑去喇
大陸G, 考慮下

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 阿聞 於 2019-5-17 12:23 PM 發表

大家認住呢個樓主. 佢係出名的盲反中, 活躍在時政版, 軍事版等等版區, 成日發膠帖. 而家來埋娛樂版.

14樓已有CHING出左原片, 係劇情中張無忌點趙敏腳底穴道的情節的幕後花絮. 無恥的樓主在一樓就CUT左畫面右部份誤導大家! 不知所謂!!! ...
有鏡頭影住都捽腳趾,趙敏真係好吾衛生好無儀態,
大陸妹再靚都係無靈魂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cyrusp 於 2019-5-17 12:29 PM 發表

口裡說不,實際上恨不得把蛋也塞進去
大陸 G,要考慮

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 干炒牛股 於 2019-5-17 03:21 PM 發表

大佬呀10A捽就梗系核突啦,趙敏點同呀?
10a如果計埋氣質,其實靚過趙敏

引用:
原帖由 keuto 於 2019-5-17 06:20 PM 發表

你有冇試过足浴按腳,人哋开工途中,唯有自己按腳,有咩出奇,摔脚都摔得靚过人,
佢以前做過足浴妹?所以職業病成日捽腳趾?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 05705690d 於 2019-5-17 07:28 PM 發表

靚只係外表,內心完全吾衛生

19 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。