註冊 登入

又話可愛好勁..邊班友講架

引用:
原帖由 七個自信的手機 於 2019-5-16 06:15 PM 發表

有新論點
佢copy and paste得多
自己都會悶

回覆 引用 TOP

精選樓盤
睇對手,場場一個救全家咩,佐敦都唔得la,不過我覺得可愛閲讀能力甘強對比同級3號位,佢好多時檔完其實隊友有good look 佢冇交,雖然佢入但甘打比較消耗體力。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fisherman樂 於 2019-5-16 05:17 PM 發表

今年前十
1.字母
2.哈登
3.KD
4.Curry
5.可愛
6.PG
7.Embiid
8.Jokic
9.Lillard
10.AD

LBJ呢條毒瘤排11
哈登摞条毛排系杜兰特前面?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 至膠星 於 2019-5-16 07:10 PM 發表

「而舊波神當年單核, 好不幸好早出局」<—咁你又提返一個四十歲嘅球員早出局做咩?你唔係攞一個將近退休嘅人同prime嘅Leonard比吖嘛?
師兄你駛乜勞氣 佢只係一隻鮑魚 得閒吊下條柒頭咪算 可必認真

回覆 引用 TOP

哈哈

回覆 引用 TOP

我講既

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

GO RAPTORS GO!!!!

回覆 引用 TOP

可愛證明左佢唔係一定要靠波波。

反而,波波唔一定可以令球員變好,好似DDR係失敗例子

樓主又扮睇唔到啊

引用:
原帖由 jerry63 於 2019-6-8 10:30 PM 發表

樓主又扮睇唔到啊
岩岩睇返今朝場波
咁岩上黎見到 搵我?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dan320000 於 2019-6-8 12:58 PM 發表

可愛證明左佢唔係一定要靠波波。

反而,波波唔一定可以令球員變好,好似DDR係失敗例子
以前成日聽人講話佢係波波體系球員..
一走人就實出事

引用:
原帖由 fisherman樂 於 2019-6-8 10:38 PM 發表

以前成日聽人講話佢係波波體系球員..
一走人就實出事
亦都有人話DDR喺波波既指導下更好,係以前速龍既教練廢。

結果事實只係證明,球員能力還是比教練重要。

引用:
原帖由 jerry63 於 2019-6-8 10:30 PM 發表

樓主又扮睇唔到啊
喂人呢?
我仲有幾個post 順手幫我推埋上去ok

速龍入到final咪又係比勇士4:0橫掃
https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=28242428

速龍一日唔清走Lowry 一世都係泡泡龍
https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=28194753

回覆 引用 TOP

沒有波波可愛上神級

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。