張無忌如果還是曾阿牛時期,趙敏還會喜歡他嗎?

張無忌如果還是曾阿牛時期,趙敏還會喜歡他嗎? E-mail 此主題給朋友

如果玩腳的是曾阿牛……一面寒酸……
無忌哥並非明教教主……
我相信敏妹會認為被佢羞辱……
係奇恥大辱……
絕對不會放過他……
真的一劍就殺死他了……

熱賣及精選
引用:
原帖由 Autumn-rain 於 2019-5-17 11:34 AM 發表

無忌哥並非明教教主……
係奇恥大辱……
絕對不會放過他……
真的一劍就殺死他了…… ...
趙敏識張無忌時, 無忌已是武功蓋世, 一教之主.
芷若識無忌時系一個就死的人, 大個重遇未相認時系跛左的鄉下佬, 但兩次芷若都對佢好好.

引用:
原帖由 Autumn-rain 於 2019-5-17 11:34 AM 發表

無忌哥並非明教教主……
係奇恥大辱……
絕對不會放過他……
真的一劍就殺死他了…… ...
敏敏開始對烏雞有興趣, 是因為想會一會這個從天而降, 獨力擊敗六大派高手, 破壞她策劃多年的滅明教大計的"神秘英俊少年"。   

如果玩腳的是曾阿牛而不是明教教主, 這個真的很難說....

但如果烏雞他已經九陽神功大成, 而倆人互動不變, 敏敏依然有好大的機會愛上烏雞這個聰明善良、年輕英俊的大暖男.........

引用:
原帖由 lpj88 於 2019-5-17 11:49 AM 發表

趙敏識張無忌時, 無忌已是武功蓋世, 一教之主.
芷若識無忌時系一個就死的人, 大個重遇未相認時系跛左的鄉下佬, 但兩次芷若都對佢好好.
但很奇妙……
芷若後來有做皇后的念頭……
反而敏妹就視權貴如糞土……
可能2人始終出身不同吧……
一個享受過……一個從未……

引用:
原帖由 Autumn-rain 於 2019-5-17 12:14 PM 發表

但很奇妙……
芷若後來有做皇后的念頭……
反而敏妹就視權貴如糞土……
可能2人始終出身不同吧……
一個享受過……一個從未…… ...
如果有皇后做但皇帝唔系無忌, 芷若想都唔會想.
趙敏知元朝收得皮, 即背判國家, 唔認老豆.

引用:
原帖由 pigboykool 於 2019-5-17 12:13 PM 發表

敏敏開始對烏雞有興趣, 是因為想會一會這個從天而降, 獨力擊敗六大派高手, 破壞她策劃多年的滅明教大計的"神秘英俊少年"。   

如果玩腳的是曾阿牛而不是明教教主, 這個真的很難說....

但如果烏雞他已經九陽神功大成, 而倆人互動不變, 敏敏依然有好大的機會愛上烏雞......... ...
但小說中……
曾阿牛又跛腳……
又一臉葫子……一臉落泊……
唔係一大教主般英氣十足……
我絕對相信敏妹都是看臉多🤣

引用:
原帖由 lpj88 於 2019-5-17 12:18 PM 發表

如果有皇后做但皇帝唔系無忌, 芷若想都唔會想.
趙敏知元朝收得皮, 即背判國家, 唔認老豆.
以敏妹的能力……
絕對可以令自己皇族更盛世咯……

趙敏鍾意同無忌過渡平淡既生活,又點會計較佢既出生呢...

引用:
原帖由 Autumn-rain 於 2019-5-17 12:19 PM 發表

但小說中……
曾阿牛又跛腳……
又一臉葫子……一臉落泊……
唔係一大教主般英氣十足……
我絕對相信敏妹都是看臉多🤣 ...
那是烏雞未上光明顶以前的事.  那時九陽神功未大成, 自信心無咁充足, 咁就難講d....

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Autumn-rain 於 2019-5-17 12:22 PM 發表

以敏妹的能力……
絕對可以令自己皇族更盛世咯……
蒙古少數民族管治漢族, 一開始政策已錯, 所以清朝引此為借鏡.
一個女子根改變唔到D乜.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 eleven1a 於 2019-5-17 12:27 PM 發表

趙敏鍾意同無忌過渡平淡既生活,又點會計較佢既出生呢...
不是指出身……
而是指女兒家的英雄崇拜心態……
如果無忌還是寂寂無名之輩……
敏妹對無忌可能有不一樣的取態!

玩腳
揾森美嘛

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Autumn-rain 於 2019-5-17 10:09 PM 發表

不是指出身……
而是指女兒家的英雄崇拜心態……
如果無忌還是寂寂無名之輩……
敏妹對無忌可能有不一樣的取態!
係架 , 唔好話我話同一個男人 , 春風得意果陣 , 都會靚仔個落泊果陣好

唔識武功又就死之人,趙敏睇得上眼先奇

回覆 引用 TOP

趙敏愛上無忌,是由地牢開始,因為趙敏認為自己明顯輸了,她想不到無忌用腳底按摩對付自己,加上身體接觸,最後竟被點著了。

沒有這件事,相信趙敏沒可能單單因為無忌身份、武功、外貎而喜愛他。而曾阿牛時期無忌連觸接趙敏都沒有機會,趙敏又怎會看上他。

回覆 引用 TOP

39 123
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。