• 瀏覽: 22,909
  • 回覆: 101
  • 追帖: 8
引用:
原帖由 Fourman 於 2019-5-20 01:23 AM 發表

天天有冇食埋雞雜? 佢油飯係"立"口啲,
我地香港人食慣乾身飯所以麻麻.
可惜香港食唔到正宗的天天海南雞唔知仲有無新加坡美食/餐廳推薦?

回覆 引用 TOP

謝謝分享

回覆 引用 TOP

請問你用邊張卡上網呀

引用:
原帖由 kwcdo 於 2019-5-21 02:59 AM 發表

請問你用邊張卡上網呀
我用CMHK3日上網卡,38蚊,頭500mb 4g, 之後無限3g,上網好順

回覆 引用 TOP

請問師兄邊到訂M HOTEL架?
上網睇過要$700幾一個人一晚

引用:
原帖由 mitsuki 於 2019-5-21 09:53 AM 發表

我係Agoda到訂,有用到10%/15% off 的折扣碼,兩人房就850蚊左右。你可以試下去MeetHK睇下有無折扣碼岩用

回覆 引用 TOP

天天海南雞係幾滑同淋, 但覺得雞肉味比較淡. 總之叫做試過

引用:
原帖由 whitey 於 2019-5-21 07:33 PM 發表

天天海南雞係幾滑同淋, 但覺得雞肉味比較淡. 總之叫做試過
我都係咁認為,同埋我覺等佢個汁無咩特別,要點少少辣汁先得

引用:
原帖由 Mr.J先生 於 2019-5-21 08:03 PM 發表

我都係咁認為,同埋我覺等佢個汁無咩特別,要點少少辣汁先得
因為星加坡之後去檳城, 雖然海南雞無咁淋, 但D雞好似好味D.

引用:
原帖由 whitey 於 2019-5-21 08:08 PM 發表

因為星加坡之後去檳城, 雖然海南雞無咁淋, 但D雞好似好味D.
有無邊間餐廳值得推薦?我未去過檳城唔似值唔值得去

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mitsuki 於 2019-5-21 09:53 AM 發表

如果你決定左book,希望你會覺得間酒店岩你住,我咁岩住係25樓,係佢地比較好少少的房間,所以覺得好抵住

支持

謝謝分享

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 zevo 於 2019-5-21 10:04 PM 發表

支持
希望我的遊記有參考價值啦

引用:
原帖由 Mr.J先生 於 2019-5-21 10:15 PM 發表

希望我的遊記有參考價值啦
我平時也是看遊記搵料

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]