• 瀏覽: 22,908
  • 回覆: 101
  • 追帖: 8
引用:
原帖由 Mr.J先生 於 2019-5-21 08:03 PM 發表

我都係咁認為,同埋我覺等佢個汁無咩特別,要點少少辣汁先得
我啱啱26號去食過,第一次食,覺得幾好食喎,個汁鹹鹹地,不過唔點汁食啲雞同飯仲正

引用:
原帖由 KYJill 於 2019-6-11 02:36 PM 發表

我啱啱26號去食過,第一次食,覺得幾好食喎,個汁鹹鹹地,不過唔點汁食啲雞同飯仲正
我覺得係抵食😂我個次d食比較淋

引用:
原帖由 Mr.J先生 於 2019-6-16 08:00 PM 發表

我覺得係抵食😂我個次d食比較淋
Ching, 小弟黎緊想再訪獅城,諗緊學你3日2夜好定係4日3夜。
你覺得3日2夜其實夠唔夠喉(我應該係搭朝早8點香港出發個啲機,返香港個程就唔會揀太夜到港,最遲都係8、9點個啲)

引用:
原帖由 KYJill 於 2019-6-17 12:14 AM 發表

Ching, 小弟黎緊想再訪獅城,諗緊學你3日2夜好定係4日3夜。
你覺得3日2夜其實夠唔夠喉(我應該係搭朝早8點香港出發個啲機,返香港個程就唔會揀太夜到港,最遲都係8、9點個啲) ...
睇下你會唔會去Universal Studio,如果唔去,咁我覺得3日2夜都夠晒:)

回覆 引用 TOP

有機會過兩三個星期會再去,唔知大家有無餐廳推薦?

回覆 引用 TOP

睇番d相,又好肚餓喇

回覆 引用 TOP

3日2夜啱我, 要去

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 榮仔強 於 2019-5-18 02:55 PM 發表

土產店,餐廳
大部份餐廳都收信用咭,除非大牌檔或好平嘅餐廳,依家有啲food court 都收,不過要paywave。
肉乾/魚皮/薯片都收。
呢度好興用咭,Nets (即等同香港EPS)或信用咭。

引用:
原帖由 gingerbread007 於 2019-8-23 09:23 PM 發表

大部份餐廳都收信用咭,除非大牌檔或好平嘅餐廳,依家有啲food court 都收,不過要paywave。
肉乾/魚皮/薯片都收。
呢度好興用咭,Nets (即等同香港EPS)或信用咭。 ...
咁樣下次去就可以唔洗唱咁多現金

回覆 引用 TOP

啡色個杯好邪惡
Milo dinosaur

引用:
原帖由 中環深情的手袋 於 2019-8-29 12:00 AM 發表

啡色個杯好邪惡
Milo dinosaur
可惜佢放得比較多冰,所以飲到一半就開始無咩味

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 whitey 於 2019-5-21 07:33 PM 發表

天天海南雞係幾滑同淋, 但覺得雞肉味比較淡. 總之叫做試過
同感,無雞味。名大於實。
另外珍寶辣蟹太多咖汁,個人覺得胡椒蟹好吃得多。但珍寶riverpoint環境ichiban.
另外想看蝙蝠可以去日間動物園,一尺長大蝠就在你前面!
不想換太多錢可以去ATM拿錢或用信用卡。

師兄night safari值得去嗎?如果海濱灣出發係咪都係book車去方便?我都係5個人,我早機去,落機後海濱灣酒店check in之後先去night safari應該都ok吧🤔🤔定來回都call車?

引用:
原帖由 phi 於 2019-9-1 09:30 AM 發表

同感,無雞味。名大於實。
另外珍寶辣蟹太多咖汁,個人覺得胡椒蟹好吃得多。但珍寶riverpoint環境ichiban.
另外想看蝙蝠可以去日間動物園,一尺長大蝠就在你前面!
不想換太多錢可以去ATM拿錢或用信用卡。 ...
完全同意,但香港天天比新加坡天天無咁好食

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]