[其他] 飛机上看到的富士山雲海

飛机上看到的富士山雲海 E-mail 此主題給朋友

搭下午机從東京返香港(坐右边窗口位),見到下面的富士山頂與雲海。大家搭飛机时有無望見呢?

上星期喺河口湖见到逆富士,估唔到见埋佢个頂 😄😄

附件

IMG-20190516-WA0029.jpg(136.44 KB)

2019-5-17 04:43 PM

IMG20190510062258.jpg(749.62 KB)

2019-5-17 04:43 PM

熱賣及精選
好靚呀!

回覆 引用 TOP

謝分享!

回覆 引用 TOP

超美
有雪靚好多😍

回覆 引用 TOP

哇 影得好掂 我都想去

回覆 引用 TOP

多謝分享

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

很美!

回覆 引用 TOP

靚~~~

回覆 引用 TOP

好靚

回覆 引用 TOP

Beautiful.

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 香港進擊的貓奴 於 2019-5-17 04:43 PM 發表

搭下午机從東京返香港(坐右边窗口位),見到下面的富士山頂與雲海。大家搭飛机时有無望見呢?

上星期喺河口湖见到逆富士,估唔到见埋佢个頂 😄😄 ...
我昨天傍晚機,幸好日照長暗暗地都影到

師兄張逆富士唔知係咪上星期六影? 果日我跟 local day tour 去左芝櫻祭同 grinpa,當日天空較清,我過兩日後去住河口湖就一日落雨一日朝早先見到🗻,不過湖面唔夠平靜,幸好有遇到朝陽金光

不要被仇恨掩蓋理性
引用:
原帖由 julikjh 於 2019-5-18 09:09 AM 發表

我昨天傍晚機,幸好日照長暗暗地都影到

師兄張逆富士唔知係咪上星期六影? 果日我跟 local day tour 去左芝櫻祭同 grinpa,當日天空較清,我過兩日後去住河口湖就一日落雨一日朝早先見到🗻,不過湖面唔夠平靜,幸好有遇到朝陽金光

9682342 ...
張逆富士係上星期五影的。
其實星期四都去过,但陽光唔夠,个倒影唔靓,而且我影完唔夠五分鈡就乜影都冇埋🙄。
有金光好靚呀。

附件

IMG20190510062249.jpg(750.95 KB)

2019-5-18 09:27 AM

IMG20190509064657.jpg(391.49 KB)

IMG20190509065200.jpg(377.83 KB)

主題標籤 #東京 #香港
 43 123
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。