註冊 登入

[改編漫畫] 《X-Men :Dark Phoenix》Cast 都幾大幾吸引下

本主題由 Sampras.l 於 2019-6-12 12:00 AM 關閉

《X-Men :Dark Phoenix》Cast 都幾大幾吸引下 E-mail 此主題給朋友

雖然主人翁係女新人Shophe Turner, 但係原來Jamess McAvoy、Micheal Fassbender、Nicolas Hoult同奧斯卡影后 Jennifer Lawrence都有份主演,十分期待,3大型男加美女影后,Nicolas Hoult更加型爆,上次《Rebel in the rye 》已經開始留意佢,真係型爆小鮮肉,戲中不斷有佢吸煙鏡頭,好有成熟feel同入神(利申:唔支持吸煙)

熱賣及精選
期待

回覆 引用 TOP

呢個班底上兩集唔係已經有啦咩!?
你呢段內容可以套落前兩集度!!
不過今集係最終集XMEN 點都要睇!!
遲D迪迪尼要轉班底新故事

饅魚飯好味!
引用:
原帖由 tolove106 於 2019-5-18 16:29 發表

上兩集我冇睇,不過都有興趣睇返

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tolove106 於 2019-5-18 16:29 發表

我都期待,尤其係可能會同復仇者合作

卡士最強應該係未來同盟戰
兩代 X-men 一齊出

引用:
原帖由 002534 於 2019-5-18 05:07 PM 發表

我都期待,尤其係可能會同復仇者合作
就算係回歸 Marvel 都應該唔會由呢班演員擔演

回覆 引用 TOP

Marvel 話咗會換人

引用:
原帖由 jloved 於 2019-5-19 21:13 發表

Marvel 話咗會換人
咁樣合併,當然會換人

回覆 引用 TOP

it will be many years for x men to show up in mcu

回覆 引用 TOP

把撚

引用:
原帖由 半空忽然浴缸 於 2019-5-20 07:55 AM 發表

把撚
廢既

附件

10.jpg(45.86 KB)

2019-5-20 02:41 PM

引用:
原帖由 我是獌狗167 於 2019-5-20 14:41 發表

廢既
Nicolas 真係靚仔

回覆 引用 TOP

Sophie Turner估唔到佢大個女會索到咁嘅程度 我作為咸濕伯父一定會入場支持

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tolove106 於 2019-5-18 04:29 PM 發表

上兩集好唔好睇?叫乜名?

投注編號相差接近4000  證明每場買好多條飛  以防萬一  賽後一定有得貼
 40 123
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。