註冊 登入

[英超] 邊個仲唔服曼城?史無前例英格蘭首支國內四冠王

邊個仲唔服曼城?史無前例英格蘭首支國內四冠王 E-mail 此主題給朋友

6比0贏屈仔埋尾!

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
大部份利迷都唔服

出到歐洲賽咪又俾人炒

下季仲要禁踢歐冠

回覆 引用 TOP

城迷表示社區盾同聯賽盃只係飛機盃

當大家決心貫徹自己的正義時
自傷殘殺是必然的下場....
這就叫做本末倒置?

回覆 引用 TOP

今季係英超成績都有第二,算唔錯
只係比歐聯冠軍騎住

回覆 引用 TOP

又有冠軍    德國皇家藍應該又能收錢 !

恭喜點都好過利記拎

回覆 引用 TOP

咁嘅人腳,跟本有乜好講,唔赢先叫奇喇

但點解哥廸奧拿在電視直播中,沒有特別興奮的感覺呢?

引用:
原帖由 Sanshui 於 2019-5-19 02:13 AM 發表

但點解哥廸奧拿在電視直播中,沒有特別興奮的感覺呢?
低調、務實

引用:
原帖由 台灣超可愛Y神 於 2019-5-19 02:10 AM 發表

又有冠軍    德國皇家藍應該又能收錢 !
恭喜有錢收

引用:
原帖由 AGUERO-DEBRUYNE 於 2019-5-19 02:15 AM 發表

低調、務實
入第六球低頭掩面🤦‍♂️低調務實梗係好事,曼城有條件下年五冠。

羅馬都會有倒下嘅一日,睇下下季點

引用:
原帖由 AGUERO-DEBRUYNE 於 2019-5-19 02:16 AM 發表

恭喜有錢收
恭喜   恭喜   聯賽冠軍的款項已經確定有了
這個盃應該也是穩了 !

回覆 引用 TOP

熱刺加油

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。