註冊 登入



我教都有冠軍啦,邊隊同佢一樣洗咁多$但冇冠嗰d根本枉為人。


引用 TOP

被引用(8)
Well
If giving you teach can get champion then you won't still staying and complaining here only wakakaka



引用 TOP

曲線串曼聯??


引用 TOP

你認為你教的話, 球員會理你?


引用 TOP

你用咩戰術,點樣調配,對唔同對手有咩步處,懂得觀察球員狀態嗎,懂得排解球員薪金差距嗎。

皇馬六條A時代除了好睇還得到甚麼?



引用 TOP

原來利記同曼聯嘅人唔駛簽返來嘅


引用 TOP

咁曼聯成隊都枉為人啦


引用 TOP

你有料曼城就搵你教啦, 唔洗係度做鍵盤戰士, 1條可憐蟲


引用 TOP

哥帥用錢雖然多,但佢買人是有針對性的,例如之前兩閘年紀偏大,佢即刻買左獲加同文迪,而且佢好少買d超大名既人,反而買d年輕有潛力既,例如拿樸迪同貝拿度施華就踢得好好,英超競爭甘大,佢都可以衛冕,你就知佢有理念有料到,唔同摩佬蘇b個d比球員打天才波領隊


引用 TOP

伸延閱讀
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]
發新話題發佈投票


重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。


Copyright©2003- Discuss.com.hk Limited. All Rights Reserved.
版權所有,不得轉載。