• 瀏覽: 31,001
  • 回覆: 80
  • 追帖: 4
請問一下如果我岩岩比馬會請左,岩岩上左兩日training,請問如果我想辭職嘅話應該要係辭職信到點寫?同埋洗唔洗補返錢?

你應該將呢個意願同個 trainer 講,問佢應該點做。

「給我三千城管兵,一定收回釣魚島,給我五百貪腐官,保證吃垮小日本。」
引用:
原帖由 jimmyho2006 於 2019-5-20 02:44 PM 發表

你應該將呢個意願同個 trainer 講,問佢應該點做。
我岩岩已經同左經理講了,謝🙇🏾‍♀️

回覆 引用 TOP

個人睇法,馬會 pt 雖是 pt... 但規限極多。

「給我三千城管兵,一定收回釣魚島,給我五百貪腐官,保證吃垮小日本。」

回覆 引用 TOP

你明知有人是病態賭徒也要收他的錢,很不平行的唷

做過...成日要受氣比人問候

引用:
原帖由 穹蒼之弩 於 2019-5-20 03:09 PM 發表

你明知有人是病態賭徒也要收他的錢,很不平行的唷
     好有善心

引用:
原帖由 cityyear3 於 2019-5-20 05:15 PM 發表

好有善心
爭在唔可講多野善長仁翁、所以味講祝你好運

什麼職位

回覆 引用 TOP

係唔係唔準大小便。

引用:
原帖由 消默jade二 於 2019-5-20 01:22 PM 發表

請問一下如果我岩岩比馬會請左,岩岩上左兩日training,請問如果我想辭職嘅話應該要係辭職信到點寫?同埋洗唔洗補返錢?
TSW ?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 消默jade二 於 2019-5-20 01:22 PM 發表

点規定多呀?講黍聽吓

回覆 引用 TOP

係捉你好運

回覆 引用 TOP

講到喉痛

回覆 引用 TOP

請問一下如果我岩岩比馬會請左,岩岩上左兩日training,請問如果我想辭職嘅話應該要係辭職信到點寫?
吾需要reference letter, 做得兩日.搵工你吾係會寫做左2日.
同佢講吾適合.

同埋洗唔洗補返錢? 自己睇contract
我所知機場保安要賠錢!!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]