[Rolex] 終於買多隻比自己,儲齊一對,真係越睇越靚🤩🤩

終於買多隻比自己,儲齊一對,真係越睇越靚🤩🤩 E-mail 此主題給朋友

精選汽車
引用:
原帖由 colbyleekaichun 於 2019-5-21 10:54 AM 發表

點解要買2⃣️只?

引用:
原帖由 Rain1104 於 2019-5-21 11:46 AM 發表

點解要買2⃣️只?
我同我老婆一人一隻嘛

回覆 引用 TOP

師兄,可否告知那裡買到。最近都想入一對同老婆帶。應該會一隻係玫瑰金。謝

引用:
原帖由 wrigley 於 2019-5-21 12:19 PM 發表

師兄,可否告知那裡買到。最近都想入一對同老婆帶。應該會一隻係玫瑰金。謝
Ad應該唔會有,不過我喺普通錶行買,佢有得訂貨,仲可以幫我保卡落名,價錢算合理,不過就係水貨囉

回覆 引用 TOP

謝謝。AD 冇。都係要排隊。

引用:
原帖由 wrigley 於 2019-5-21 02:49 PM 發表

排都未必有,因為出新機芯

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 colbyleekaichun 於 2019-5-21 10:54 AM 發表

正喎係我的話就買同款不同色。

引用:
原帖由 wrigley 於 2019-5-21 12:19 PM 發表

年初時呢隻唔難見到,久不久就有

恭喜樓主

引用:
原帖由 wrigley 於 2019-5-21 14:49 發表

駛鬼去AD排咩,水貨鋪大把貨

引用:
原帖由 edobingo 於 2019-5-21 04:43 PM 發表

年初時呢隻唔難見到,久不久就有
依排週圍問都無了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wkon99 於 2019-5-21 04:56 PM 發表

恭喜樓主
謝謝🙏🏼

回覆 引用 TOP

灣仔老奉有

引用:
原帖由 wkon99 於 2019-5-21 04:56 PM 發表

駛鬼去AD排咩,水貨鋪大把貨
係人都知水貨舖大把貨,但你有無睇下佢地係乜嘢價先?

回覆 引用 TOP

50 1234
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。