註冊 登入

倪晨曦罔顧交通安全!中環馬路中心擺甫影相!

本主題由 Uncleball033 於 2019-5-23 01:15 PM 移動

倪晨曦罔顧交通安全!中環馬路中心擺甫影相! E-mail 此主題給朋友

模特兒的工作係以最佳狀態拍照片,展現身上產品完美嘅一面,被唔少網友封為女神嘅倪晨曦(Elva Ni)亦唔例外,昨日佢現身中環進行拍攝工作,只見佢頭戴闊邊圓帽,穿上白色襯衫同深藍色褲,非常型格。倪晨曦平日非常熱愛分享生活點滴到社交網,今次拍攝也不例外,從倪晨曦Ig story所見,佢為咗影相,喺馬路來回行咗好幾次,後來甚至企岀十字路口的黃色禁區,而攝影師亦旁若無人拎住相機跟拍,車輛就喺二人身邊掠過,認真危險,叫人忍唔住抹一把冷汗。

(IG圖片)

(就係呢張相,惹嚟好多網友擔心倪晨曦安全)
所以呢張上傳到網路嘅相,便惹嚟網友狂鬧,怒斥倪晨曦為影相罔顧大眾交通安全:「點解要學大陸人企馬路影相,好學唔學。」、「教壞晒細路」、「岀事係邊個負責任先?」、「有圖有真相,可以send去差館等吿票。」倪晨曦事後有留言回應,稱:「只在馬路停留5秒,下次會注意。」不過網友依舊唔賣帳,認為佢「咁大個人應該諗清楚」。

(倪晨曦為影相,喺馬路來回行咗好多次)

(後來攝影師都企埋岀十字路口的黃色禁區)

(部分網友意見)

我諗著到咁係路中心 可能大家就唔介意架啦

熱賣及精選
佢簽左tbb?

好fake好腥呀

回覆 引用 TOP

白痴 害己害人

回覆 引用 TOP

G

我正啲

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 田七公 於 2019-5-21 05:52 PM 發表

模特兒的工作係以最佳狀態拍照片,展現身上產品完美嘅一面,被唔少網友封為女神嘅倪晨曦(Elva Ni)亦唔例外,昨日佢現身中環進行拍攝工作,只見佢頭戴闊邊圓帽,穿上白色襯衫同深藍色褲,非常型格。倪晨曦平日非常熱愛分享生活點滴到社交網,今次拍攝也不例外,從倪晨曦Ig story所見,佢為咗影相,喺馬路來回行咗好幾次,後來甚至企岀十字路口的黃色禁區,而攝影師亦旁若無人拎住相機跟拍,車輛就喺二人身邊掠過, ...
為左搵$去到咁盡,佩服

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 田七公 於 2019-5-21 05:52 PM 發表

模特兒的工作係以最佳狀態拍照片,展現身上產品完美嘅一面,被唔少網友封為女神嘅倪晨曦(Elva Ni)亦唔例外,昨日佢現身中環進行拍攝工作,只見佢頭戴闊邊圓帽,穿上白色襯衫同深藍色褲,非常型格。倪晨曦平日非常熱愛分享生活點滴到社交網,今次拍攝也不例外,從倪晨曦Ig story所見,佢為咗影相,喺馬路來回行咗好幾次,後來甚至企岀十字路口的黃色禁區,而攝影師亦旁若無人拎住相機跟拍,車輛就喺二人身邊掠過, ...
關你忍事?

回覆 引用 TOP

引用:

咁靚女算數啦

回覆 引用 TOP

法官大人,我屌

回覆 引用 TOP

拍抖陰?

回覆 引用 TOP

引用:

呢d車死都唔洗可憐

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 田七公 於 2019-5-21 17:52 發表

傻人一個

回覆 引用 TOP

乜水?

冇波既女人.

先比我屌一 鑊先好比車車死

一世唔住假豪樓  大廳打幾個筋斗    出賣人性入賤聯  白米蛇宴荔枝團
正苦包庇有錢人  景賊負責捉窮人    鋪排退休著數多  官商勾結小兒科

晃共產主義紅旗  掠資本主義暴利    見盡異象.........  心痛香港.........

回覆 引用 TOP

61 12345
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。