終於明白華為真正死因,咎由自取~~~~!!!!!!!!!

本主題由 miss5 於 2019-5-22 10:02 AM 移動

終於明白華為真正死因,咎由自取~~~~!!!!!!!!! E-mail 此主題給朋友

https://www.youtube.com/watch?v=3JDdGial0lc

3R

熱賣及精選
老翻大國 

香港都俾大陸抄Q晒,然後俾深圳踩住上!

江擇文

引用:
原帖由 acacac 於 2019-5-22 12:16 AM 發表

江擇文
QQ抄Yahoo
TaoBao抄Amazon
HuaWei抄Apple
抄還抄,抄到要用5G超前老美,找死!

97前,香港人早就已經帶資金,帶技術,北上做開荒牛。到今時日,教識徒弟無師父,就想用大灣區食埋你香港,庫房D錢遲早收歸國有!

引用:
原帖由 香港股票呃鳩人 於 2019-5-22 12:36 AM 發表

97前,香港人早就已經帶資金,帶技術,北上做開荒牛。到今時日,教識徒弟無師父,就想用大灣區食埋你香港,庫房D錢遲早收歸國有! ...
開荒牛當年冇收錢嗎?
當年都只是雙方同意下的交易。不要講到好偉大的

引用:
原帖由 Hero@Sam 於 2019-5-22 12:41 AM 發表

開荒牛當年冇收錢嗎?
你睇北韓咪知分別囉。。

中國本身就係想公我贏字你輸,中國繼續咁行落去遲早被世界孤立!中國人唔去了解世界根本唔會知道自己國家有咩問題!中國人只懂一味覺得中國好強好勁,世界上無左中國就會滅亡!事實係中國無左世界唔得,無左外來晶片技術,我睇你華為連1年都捱唔到

引用:
原帖由 香港股票呃鳩人 於 22/5/2019 12:25 AM 發表

QQ抄Yahoo
TaoBao抄Amazon
HuaWei抄Apple
抄還抄,抄到要用5G超前老美,找死!
咁又幾犀利嘅,小強年年考一,大強本來考尾2。。。。小強比大強抄功課,大強抄抄吓,抄到考得一,勁到呢.............

引用:
原帖由 Captain沽 於 2019-5-22 12:55 AM 發表

中國本身就係想公我贏字你輸,中國繼續咁行落去遲早被世界孤立!中國人唔去了解世界根本唔會知道自己國家有咩問題!中國人只懂一味覺得中國好強好勁,世界上無左中國就會滅亡!事實係中國無左世界唔得,無左外來晶片技術,我睇你華為連1年都捱唔到 ...
中國人再叻都係假,因為大多數都走晒去外國 

引用:
原帖由 華爾街狼狼 於 2019-5-22 01:16 AM 發表

咁又幾犀利嘅,小強年年考第一,大強本來考尾2。。。。小強比大強抄功課,大強抄抄吓,抄到考得一,勁到呢.............
抄人事小,問題係抄完人仲要潤9大強不思進取事,要跟小強學習!

引用:
原帖由 Hero@Sam 於 2019-5-22 12:41 AM 發表

開荒牛當年冇收錢嗎?
當年D農民工俾D港商台商剝削到呢⋯⋯

引用:
原帖由 st70 於 2019-5-22 01:30 AM 發表

當年D農民工俾D港商台商剝削到呢⋯⋯
如果當年無港商台商投資大陸,班民工仲嚮鄉下耕田!

雖然香港曾經屬於英國殖民地,但假如無英國人管治過,香港都無今日地位!

主題標籤 #香港
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。