華為CEO都用蘋果,點解你會用華為?

本主題由 chairman_palm 於 2019-5-22 02:28 AM 移動
熱賣及精選
引用:
原帖由 香港新時侯 於 22/5/2019 01:46 發表

華為CEO全家都唔支持自己產品,
走去用左蘋果產品,
自己員工用蘋果就減薪降職!
你做乜仲會用華為架,下?
點解做人可以做到咁賤格既?
唔覺得好羞恥既咩? ...
智障咁唔鍾意自己國家同民族,
做乜照飲東江水?
唔覺得好羞恥既咩?

引用:
原帖由 香港新時侯 於 22/5/2019 01:55 發表

東江水係邊個企業提供?
你個國家呀,係你嘅民族同政府處理過後賣畀你飲呀。

你喺東江直接飲水,屙到你變智障。

引用:
原帖由 香港新時侯 於 2019-5-22 01:46 AM 發表

華為CEO全家都唔支持自己產品,
走去用蘋果產品,
自己員工用蘋果就減薪降職!
你做乜仲會用華為架,下?
唔覺得好羞恥既咩? ...
吹得就吹啦 員工唔用華為降職

你都真係on撚鳩個ceo用咩關我春事 有咩咁羞唔羞恥?

引用:
原帖由 x747x 於 2019-5-22 01:52 AM 發表

智障咁唔鍾意自己國家同民族,
做乜照飲東江水?
唔覺得好羞恥既咩?
真係要多謝哂,d洗衫既污水飲到你咁,你知唔知有九成水都係排左出大海?何況買水係要比錢,唔係免費。你係味飲污水飲大左呀?

引用:
原帖由 ppkk78 於 2019-5-22 02:23 AM 發表

真係要多謝哂,d洗衫既污水飲到你咁,你知唔知有九成水都係排左出大海?何況買水係要比錢,唔係免費。你係味飲污水飲大左呀?
吹大啲啦九成流出海

你地呢啲反中撚最廢既就係永遠講野無ground作得就作

其實...”華為CEO就要用華為”?!邏輯,完全錯!
那麼殯儀館CEO一定會住在殯儀館?
藥廠CEO 每天早午餐晚三餐只吃藥?

引用:
原帖由 ppkk78 於 22/5/2019 02:23 發表

你飲啲咁乾淨嘅水,有無多謝你嘅祖國?

還是係無國藉流浪者?

引用:
原帖由 香港新時侯 於 2019-5-22 02:48 AM 發表

乜L野比喻呀,
殯儀設施,你係咪日日用?
藥廠D藥,你係咪日日食?

大陸賤骨頭仲想死撐蘋果?
我又唔係CEO
你又不要以為識講粗口就贏了世界!

引用:
原帖由 香港新時侯 於 2019-5-22 02:54 AM 發表

講粗口唔代表會輸
有誰不識講粗口?

引用:
原帖由 x747x 於 2019-5-22 02:02 AM 發表

你個國家呀,係你嘅民族同政府處理過後賣畀你飲呀。

你喺東江直接飲水,屙到你變智障。
唔洗錢

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。