註冊 登入

誤闖雞泡街

誤闖雞泡街 E-mail 此主題給朋友

喺首爾最後喺幾個鐘

做完嘢,去買嘢嘅買嘢,去打咭嘅打咭

我男人大丈夫,唔群D女人堆,結果一條友又9流流

佢哋為咗爭取時間買嘢,嗱!你睇你睇,食埋D咁嘢⋯

我喺明洞再行遠少少,嗰度冇乜遊客,下午D上班族出哂嚟揾食

點解呢個片區咁多河豚料理嘅?

午後已經有方向啦,唔道重同你食部隊鍋咩

去間最勁,有朵嘅!

雞泡兩食套餐
先食剌身,夠凍,有口感同魚味,點酸汁正D;同我喺上海果間發瘟嘢食果D兩回事

D魚皮稍有D刺,參口參舌

雞泡魚頭湯,湯甜魚頭又滑

最利害就係呢Pat嘢,我食入囗之後想叫出嚟
又香又滑,舊魚肝重要半個拳頭咁大舊

呢個套餐,大約三舊水,都還可以

熱賣及精選
引用:
原帖由 EDEDEDD111 於 2019-5-22 12:55 PM 發表

喺首爾最後喺幾個鐘

做完嘢,去買嘢嘅買嘢,去打咭嘅打咭

我男人大丈夫,唔群D女人堆,結果一條友又9流流

佢哋為咗爭取時間買嘢,嗱!你睇你睇,食埋D咁嘢⋯

我喺明洞再行遠少少,嗰度冇乜遊客,下午D上班族出哂嚟揾食

點解呢個片區咁多河豚料理嘅?

午後已經有方向啦,唔道重同你食部隊鍋咩

去間最勁,有朵嘅!
969945 ...
大隻兄,終於唔係食韓牛,可以食到自己想要嘅好嘢!

命裡有時終需有,
命裡無時莫強求。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 EDEDEDD111 於 22-5-2019 12:55 發表

呢個套餐,大約三舊水,都還可以
Ching  果pat野  好野呢好香好滑 齒頰留香  叫 漁獲

職業原無貴賤,只要安心務正,就是他剃頭、唱戲、縫衣裳不算低下;

品格應分高下,若是任意胡來,哪怕你作官、為宦、當皇帝照樣骯髒。

回覆 引用 TOP

好毒

回覆 引用 TOP

近邊樹,thx

引用:
原帖由 最愛食食食 於 2019-5-22 05:11 PM 發表

近邊樹,thx
算你好彩,有影門牌

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 leopig 於 2019-5-22 03:50 PM 發表

Ching  果pat野  好野呢好香好滑 齒頰留香  叫 漁獲
精囊⋯⋯

你至叻

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Ming917830 於 22-5-2019 17:45 發表

精囊⋯⋯
識貨

職業原無貴賤,只要安心務正,就是他剃頭、唱戲、縫衣裳不算低下;

品格應分高下,若是任意胡來,哪怕你作官、為宦、當皇帝照樣骯髒。

回覆 引用 TOP

呢啲。完全吾識食

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。