[傢俬電器] 東芝牌洗衣機

東芝牌洗衣機 E-mail 此主題給朋友

各位有無用過呢個牌子洗衣機.睇左TW-BH95M4H
變頻洗衣機 (8.5公斤) 呢款.好似幾抵咁,但官網又無寫產地係邊到做...?又唔知好唔好用呢?

熱賣及精選
引用:
原帖由 果個橙色主角 於 2019-5-22 03:55 PM 發表

變頻洗衣機 (8.5公斤) 呢款.好似幾抵咁,但官網又無寫產地係邊到做...?又唔知好唔好用呢?
產地多係東南亞

回覆 引用 TOP

好似好多人刀冇提過這牌子洗衣機

回覆 引用 TOP

係囉...無人講呢個牌子.睇嚟睇去都係西人子,惠而老等等

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 果個橙色主角 於 2019-5-22 03:55 PM 發表

點解要搵呢部 Don't G 機 ?  ?

回覆 引用 TOP

變頻好,可以慢速洗。

引用:
原帖由 UX仔 於 2019-5-24 03:36 PM 發表

變頻好,可以慢速洗。
官網睇過介紹,都幾正咁,風摘賣 $4980 ,實價可能唔使 $4000

https://www.toshiba.com.hk/hk/product/front-loading-wm/624-tw-bh95m4h

回覆 引用 TOP

佢係變頻機,摩打唔知邊類,價錢抵玩,價錢綱仲平。

引用:
原帖由 黃金馬2 於 2019-5-24 10:00 PM 發表

佢係變頻機,摩打唔知邊類,價錢抵玩,價錢綱仲平。

wow...$3000 鬆 d 真係抵玩,好過買日式機

回覆 引用 TOP

就係新屋諗緊買唔買佢好.見佢幾吸引.但又好似好小人用咁

引用:
原帖由 果個橙色主角 於 2019-5-25 08:40 AM 發表

就係新屋諗緊買唔買佢好.見佢幾吸引.但又好似好小人用咁
3000 蚊,搏得過嘅

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。