註冊 登入

[英超] 【爆爆爆!】哥迪奧拿轉投祖雲達斯執教!!

未official就講到落實咁
成班人

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 Riqui 於 2019-5-22 06:09 PM 發表

你#5唔係咁講喎
某人最鍾意搬龍門,好正常

回覆 引用 TOP

摩連奴教曼城

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 JCJC7878 於 2019-5-22 05:35 PM 發表

作為祖迷,覺得唔太可信
以祖記作風唔會比好多錢買人,哥帥又點會過黎?
X2

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Riqui 於 2019-5-22 05:34 PM 發表

Express Uk, joe uk呢啲居然有人信
寫英文喎, 梗係堅 ....

去做C朗助教?

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 育馬者 於 2019-5-22 08:43 PM 發表

一手建成英超勁旅, 唔會甘易唔教。
曼城光頭佬未教前已經由文仙尼同工程師攞過英超冠軍喎,只外仲有聯賽杯足總杯,一早擠身勁旅啦!

引用:
原帖由 Snowball1 於 2019-5-22 05:58 PM 發表

BBC 同Skysports 一隻字都冇,流料多
好假。
但好多人知道傳哥帥會走就好開心咁

引用:
原帖由 廚房不安的蛋 於 2019-5-22 10:48 PM 發表

曼城光頭佬未教前已經由文仙尼同工程師攞過英超冠軍喎,只外仲有聯賽杯足總杯,一早擠身勁旅啦!
曼城之前只屬於新貴。
宜家既曼城在英超屬於統治級別地位。

引用:
原帖由 赤貝 於 2019-5-22 08:08 PM 發表

好多on9仔話挑戰,真的挑你老母。如果佢去同市拖連奴就真係挑戰啦,英超只是多1分奪冠,出年仆街容乜易金漆招牌不保。老閪都去最易拿冠軍果隊。
講得啱,光頭佬係受唔到壓力嘅人,所以當初要逃離巴塞,佢需要無敵艦隊先教得掂,揀曼城都係因為見曼聯謝皮,阿仙奴只識爭4,車仔立立亂,高普教咗一年冇料到,諗住執豆,但第一年四大皆空已經渣,到今年突然被利咬得咁緊,真係怕出年捱唔住冇冠,所以有八連霸嘅祖記揀,以光頭佬性格,跳船真係唔出奇!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 AGUERO-DEBRUYNE 於 2019-5-22 10:56 PM 發表

曼城之前只屬於新貴。
宜家既曼城在英超屬於統治級別地位。
之前已經係暴發勁旅!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 那些年 於 2019-5-22 05:35 PM 發表

摩佬會否入主曼城?
可能去祖記

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Riqui 於 2019-5-22 06:19 PM 發表

一見到express同joe,諗都唔使諗都知係流料
佢知鬼咩,

你問佢C朗幾時出新款底褲佢就知

引用:
原帖由 namio2046 於 2019-5-22 09:02 PM 發表

12個鐘頭前嘅新聞話C朗要祖雲達斯請摩連奴。
6個鐘頭前嘅新聞話祖雲達斯會俾轉會費車路士撬沙利過檔執教。
聽日會話搵牛丸教。
估計輪番到施丹,係咁loop

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。