註冊 登入

[英超] 【爆爆爆!】哥迪奧拿轉投祖雲達斯執教!!

引用:
原帖由 AGUERO-DEBRUYNE 於 2019-5-22 10:53 PM 發表

好假。
但好多人知道傳哥帥會走就好開心咁
有得抽水,假都要抽

熱賣及精選
引用:
原帖由 小寶寶999 於 2019-5-22 06:03 PM 發表

不過我都唔太信啦
岩岩先奪冠,應該仲慶祝緊
係去都唔會呢個時候放風了
9唔搭8,慶祝緊同離隊有乜關係,
潛左去咪算囉,講多錯多,露晒底啦
不停睇你自打嘴巴,都大概知你係一個咩人

回覆 引用 TOP

Is it real ?

回覆 引用 TOP

訓左教都俾你騙左起身

引用:
原帖由 ultane 於 2019-5-22 10:20 PM 發表

寫英文喎, 梗係堅 ....
無知既人總會有,只要唔死撐都會原諒

引用:
原帖由 Riqui 於 2019-5-23 01:47 AM 發表

無知既人總會有,只要唔死撐都會原諒
出自你口就變成一個笑話

回覆 引用 TOP

英文,嚇親好多人架。
之旦係,樓上 post links 既才子,最好翻譯中文給我等一衆愚民。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 龜加白 於 2019-5-23 12:48 AM 發表

訓左教都俾你騙左起身
堅的?

回覆 引用 TOP

祖記恨攞歐聯,請兩連8光頭佬托咩

點解民煮國家咁多近親相交,特老土交靚女伊飯卡,老布薯交小布薯,克仔頓交老婆師奶莉,老杜腦多交小杜腦多,李光妖交李顯蟲,賓賓阿雞落交三世,它信交妹英綠,扑正希交扑緊惠,傻西用下腦啦民煮

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 akanesk 於 2019-5-22 05:53 PM 發表

冠軍教頭你當佢流?

叫佢去曼聯帶到冠軍就話姐
佢去曼聯買完人一樣可以拎冠軍,原班人馬就一定無可能,每個教練都一定要買自己心水球員先教得好,

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大灣區等死的禾 於 2019-5-22 05:37 PM 發表

佢黎香港教傑志可信性仲高d🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭
佢暑假黎香港教罰傑志點樣踢好d

回覆 引用 TOP

放風想托高啲價? 

回覆 引用 TOP

吊,聯賽基本羅硬,哥狗年年歐聯出局,請佢有嘿用咩

回覆 引用 TOP

單野 9X9 流.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 那些年 於 22-5-2019 05:24 PM 發表

【爆爆爆!】哥迪奧拿轉投祖雲達斯執教!!

帶領曼城奪得英超冠軍嘅領隊哥迪奧拿,突然宣佈轉投祖雲達斯執教,將可以執教C朗拿度!!🔥🔥🔥

Pep Guardiola 'agrees' IMMEDIATE Man City exit as Juventus announcement date claim made
https://www.express.co.uk/sport/foot ...
咁堅? 哥帥教C朗? 咁有無機會摩佬教美斯

商機處處, 好想參與

吃肉沒靈氣, 吃素沒力氣
唯一不能放在左腳上的東西, 就只有左腳

Poor me. Why my life is so hard???
Dark Angel

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。