恭喜龍仔!東岸冠軍! 重要讚管理層一流!

恭喜龍仔!東岸冠軍! 重要讚管理層一流! E-mail 此主題給朋友

恭喜龍仔!東岸冠軍!  重要讚管理層一流!

上年果隊泡泡龍, 變成今年隊波, 幾個trade 都好欣賞GM , 敢做敢為,明知係為現在,放棄未來,但比佢成功左!

已經係龍仔最高成就!

熱賣及精選
Trade Leonard  , 果時個個罵佢25, 罵佢放棄未來, 而家就係靠 Leonard 搞點!💪💪

Trade Leonard係時勢造就,同馬刺反面又唔會同西岸球隊交易,東岸就得佢有籌碼比較吸引,trade Gasol就真係好大膽啦

Gasol個trade先一流,成隊防守無洞。最重要無睇香討。

引用:
原帖由 MJnomarch 於 2019-5-26 11:29 AM 發表

Gasol個trade先一流,成隊防守無洞。最重要無睇香討。
好多人之前批評呢個trade,話JV, Delon Wright 有幾好。。

引用:
原帖由 Dagassi 於 2019-5-26 11:33 AM 發表

好多人之前批評呢個trade,話JV, Delon Wright 有幾好。。
由頭到尾都係得長鴻師兄係度出片講
我相信 以速龍換LEONARD 果刻
速龍講明求變, GM自己話 另願博一年好過 一成不變 就知係玩即食
玩埋GASOL 加強防守

呢兩輪守到 字母/EMBIID 無EASY BASKET
今場仲要整過 攞命三分
值曬!

成王敗寇.........者

回覆 引用 TOP

果D公鹿食硬速龍友仔落晒水底

Xbox One 暗黑3 T1大逃殺   www.twitch.tv/hkpojustin2003

回覆 引用 TOP

攞完冠軍,然後星散

引用:
原帖由 粉紅探戈 於 2019-5-26 11:28 AM 發表

Trade Leonard係時勢造就,同馬刺反面又唔會同西岸球隊交易,東岸就得佢有籌碼比較吸引,trade Gasol就真係好大膽啦
同意,一個係大膽得決定,一年約,唔係人人敢玩, 睇今年AD 就知

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 MJnomarch 於 2019-5-26 11:29 AM 發表

哈哈! 我都覺 Gasol , 無加素,今年唔覺龍仔可以走到甘遠

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Dagassi 於 2019-5-26 11:33 AM 發表

比多幾年,佢地可能係好,但就係為今年,就要去到盡!  唔上唔落,重無鬼用

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 handxome 於 2019-5-26 11:47 AM 發表

攞完冠軍,然後星散
佢無冠軍,都係星散。。。

回覆 引用 TOP

最神係開季炒教練, 用Nurse頂上, 見佢東決頭3場, 打死KL和d starters, 後備唔多出, 就算比你贏到第3場, 第4場都死得啦 ... 點知奇蹟來啦 .... 唔係講龍仔, 係講Nurse, 竟然第4場好似放棄咁, 突然將KL限制上陣時間, 點知d後備都能打到鹿仔謝哂, KL仲只係出了3X分鐘, 真係估你唔到 .... 之後就一帆風順, d後備打起哂信心 ....

另佢又發覺D. Green呢幾場唔多掂, 就限制佢上陣時間, 冇盲目比佢上場

但係穩憂都係個roster得8人輪換, 你對勇士真係好似火箭咁, 打到後幾場都累死啦 ....

佛家有3毒 --- 貪, 嗔, 痴
道經 --- 天之道, 利而不害, 聖人之道, 為而不爭.
論語 --- 己所不欲, 勿施於人.
林則徐 --- 海納百川, 有容乃大. 壁立千刃, 無欲則剛.
引用:
原帖由 nw709394 於 2019-5-26 12:02 PM 發表

最神係開季炒教練, 用Nurse頂上, 見佢東決頭3場, 打死KL和d starters, 後備唔多出, 就算比你贏到第3場, 第4場都死得啦 ... 點知奇蹟來啦 .... 唔係講龍仔, 係講Nurse, 竟然第4場好似放棄咁, 突然將KL限制上陣時間, 點知d後備都能打到鹿仔謝哂, KL仲只係出了3X分鐘, 真係估你唔到 .... 之後就一帆風順, d後備打起哂信心 ....

另佢又發 ...
見勇士咁多傷兵, 但D後備出極都有, 而家最SURPRISE係LOONEY

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。