[遊記分享] 亂影一通沖繩遊Part 2(小弟潛水失敗之旅)完

我同老虎就住呢間位於四樓既房

回覆 引用 TOP

間房望出去嗰景

呢度仲可以望到朋友間房出面花園

回覆 引用 TOP

謝謝分享

引用:
原帖由 siuyan826 於 2019-7-21 11:23 AM 發表

謝謝分享
多謝支持

回覆 引用 TOP

多謝支持我會繼續寫落去唔會爛尾

回覆 引用 TOP

係房擺低行李就去食晚餐,本應今晚晚餐係食酒店外一間出名既外賣便當,但佢冇開,我哋就係呢間溫泉酒店既一間便宜飯堂食飯

沿走廊通往溫泉大樓

回覆 引用 TOP

飯堂景觀唔差

坐位亦好舒適

炸豬扒餐

沖繩豬肉麵

咖哩豬扒飯
支豆

回覆 引用 TOP

食完飯我哋返房hea吓就去浸溫泉

走廊出面草地

準備換衫浸溫泉

浸溫泉嗰度唔比影相,但出面休息室可以
二樓景觀都好靚

樓下就係今晚晚餐晚飯堂

浸完溫泉我哋買咗啲雪糕同嘢飲返房飲

回覆 引用 TOP

Thanks

引用:
原帖由 籠中狂野 於 2019-7-22 08:23 PM 發表

Thanks
多謝支持

回覆 引用 TOP

支持一下先

引用:
原帖由 368368 於 2019-6-1 09:04 AM 發表

係泊港魚市場離開後,就去今明兩晚住既民宿

大部份煮食用具都應有盡有
間屋好靚!但恩納唔太方便,附近唔係太多野做比較靜!

引用:
原帖由 368368 於 2019-6-7 12:50 PM 發表

我上次都搵佢地,但我有牌,係砂邊覺得冇乜野睇,但係適合冇經驗人仕。唔適潛水落到水最驚係個鼻入水,習慣左知道其實係用口呼吸就冇事。我第一次體驗潛水都係係沖繩,搵左間日本人開既去藍洞,果個所謂潛水教練基本上係想盡快完成做下一單,係我未係好識應就拉我落深水,個一刻都好似你咁好驚,耳仔亦有的痛,冇幾耐就去返淺水餵魚。果次之後就決定正正經經去學潛水!

引用:
原帖由 bbbababb 於 2019-7-23 10:03 PM 發表

間屋好靚!但恩納唔太方便,附近唔係太多野做比較靜!
係呀師兄,不過我哋已知附近冇嘢行,但我哋有車出去都好方便

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。