[遊記分享] 亂影一通沖繩遊Part 2(小弟潛水失敗之旅)完

引用:
原帖由 368368 於 2019-6-7 12:50 PM 發表

9757406 9757407 9757408 9757409 9757410 9757411 9757412 9757413
後面出樣嗰班就係我哋既教練,如果佢哋有睇香討既,係度多謝佢哋既照顧。 9757414
冇估錯你應該係跟“沖x潛水“
我17年都跟佢地潛過一次,雖然佢地好似貴小小,但服務質素一流
有機會都想跟佢地潛多次

請問一問樓主!現在book民宿是否合法? 以及出入境紙住址怎樣填呢?

引用:
原帖由 傻女女 於 2019-6-19 12:38 AM 發表

冇估錯你應該係跟“沖x潛水“
我17年都跟佢地潛過一次,雖然佢地好似貴小小,但服務質素一流
有機會都想跟佢地潛多次
呢間比我既感覺非常好,好貼心

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 monkey308 於 2019-6-19 09:04 AM 發表

請問一問樓主!現在book民宿是否合法? 以及出入境紙住址怎樣填呢?
其實本身有登記民宿係日本是合法,之後因為airbnb嗰啲係私人住宅改咗變民宿所以唔合法,但我哋呢間係日本OTS網站book既註冊民宿,但我哋係沖繩另外book咗幾間酒店,所以我哋入境紙填咗另一間酒店(因佢有埋電話)

回覆 引用 TOP

嗰日食完呢間好好食既蝦專門店,就離開往古宇利島

我哋去咗睇心形石

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

明白!唔該曬樓主!

引用:
原帖由 沉睡红色 於 2019-6-19 05:11 PM 發表

下次我都諗住去玩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 monkey308 於 2019-6-19 06:19 PM 發表

明白!唔該曬樓主!
唔好客氣

回覆 引用 TOP

我哋睇完心形石,走咗去一間幾出名既Cafe食tea

回覆 引用 TOP

係門口等位
Cafe二樓景觀好靚

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

補番幾幅相

回覆 引用 TOP

Thank for sharing

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。