註冊 登入

其實丁敏君師姐陶珞依都好正

其實丁敏君師姐陶珞依都好正 E-mail 此主題給朋友

雖然敏敏,不悔妹妹,素素佢哋係正,不過丁師姐其實都好正仲好有女人味 你哋要敏敏我要丁師姐

附件

陶珞依AAA111111.jpg(17.67 KB)

2019-5-31 08:36 PM

陶珞依14-38-12-23-19.png(681.53 KB)

陶珞依14-38-15-90-19.png(664.52 KB)

陶珞依14-40-17-52-19.png(614.24 KB)

陶珞依1016-1Z22Q64346442.jpg(38.7 KB)

陶珞依2019_04_20_ef4a0010cf3f4002808a76af5f8a3796.jpeg(46.47 KB)

陶珞依01300001024098155626513276110_s.png(468.62 KB)

陶珞依01300001024098155626514250062.jpg(35.49 KB)

陶珞依f5c6c3496784413baf08006629f2e617.jpeg(26.44 KB)

熱賣及精選
師兄你果然口味獨特

都係架 ... 都係架 , 不過唸野淫左少少
https://www.discuss.com.hk/viewt ... &extra=page%3D2

回覆 引用 TOP

吳美含

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 veneno 於 2019-5-31 08:36 PM 發表

雖然敏敏,不悔妹妹,素素佢哋係正,不過丁師姐其實都好正仲好有女人味 你哋要敏敏我要丁師姐
毒男少見女…………

都TVB個班比就係

一定要把強姦犯繩之於法

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 veneno 於 2019-5-31 08:36 PM 發表

師兄識野
峨嵋一丁

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 SANDRA_J 於 2019-5-31 08:41 PM 發表

師兄你果然口味獨特
28 歲唔啱你,因為你可能係阿叔,係唔係?😂

引用:
原帖由 green2016 於 2019-6-1 04:56 PM 發表

28 歲唔啱你,因為你可能係阿叔,係唔係?😂
我系女
不過陶珞依二十八歲今年?
甘即糸同我差不多大喎

引用:
原帖由 SANDRA_J 於 2019-6-1 04:58 PM 發表

我系女
不過陶珞依二十八歲今年?
甘即糸同我差不多大喎
陶珞依,28 歲,1991 年 3 月 11 日出生,170 cm 高,重 48 kg。

附件

15-44-40-45-12.jpg(35.01 KB)

2019-6-1 06:51 PM

20190516_91ba4eeb263de03066e3GLNCc5oxkbY3.jpg(78.22 KB)

2019-6-1 06:51 PM

引用:
原帖由 green2016 於 2019-6-1 06:51 PM 發表

陶珞依,28 歲,1991 年 3 月 11 日出生,170 cm 高,重 48 kg。
陶洛依時裝靚過古裝喎
她古裝我以為三十幾歲
反而睇真人她真的似二十八歲
反而我仲大過佢少少

回覆 引用 TOP

丁師姐糸吾錯🥰

回覆 引用 TOP

丁敏君最靚

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fcukadm9 於 2019-6-1 04:14 PM 發表

毒男少見女…………
哦!以你極細範圍嘅邏輯定義,讚一個人正就等於少見女人嘅毒男

回覆 引用 TOP

同佢玩下都唔錯

回覆 引用 TOP

27 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。