聞說日本人好文明好禮讓, 但第一個跟我近距離接觸的日本人給我的印象就完全唔係咁嘅一回事。
我在Haruka坐在一個窗旁的位置。到了日根野站一條西裝友上車坐在我旁邊的位置。其實Haruka座位都相當闊落, 雖然我合埋腳坐, 但因為條友掰開大脾坐, 其大脾壓迫過來一直貼著我大脾, 加上佢都算比較肥胖, 以致我隔住條褲都感受到由佢傳來的熱力, 溫暖感慢慢變灼熱感。呢鑊嘢我忍咗佢, 一直冇出聲。因為初次到日本, 對所有嘢都感覺新奇, 觀賞下沿途風光好快就到了京都站了。

[ 本帖最後由 虛偽有罪 於 2019-6-20 03:53 PM 編輯 ]



附件

20190513_055117-1.jpg(205.09 KB)

2019-6-1 01:21 PM

20190513_055117-1.jpg

20190513_080811.jpg(255.75 KB)

2019-6-1 01:21 PM

20190513_080811.jpg

引用 TOP

被引用(5)
既然條友都算肥胖,我諗大脾都唔算幼啦,都好難合埋對腳,無計啦


引用 TOP

我係阿🐷媽,阿蟬一個,我應該無識10句咁多! 之前有次坐新幹線有個西裝友坐左我個位,我望住佢佢都無意慾起身,直至我隊我張飛佢睇話個位係我既先肯起身! 之後我發現佢係周圍坐人地個位


引用 被引用(2) TOP

阿伯一到就有"艷"遇😄


引用 被引用(1) TOP

佢咁熱有無成身臭汗味架


引用 被引用(1) TOP

日日咁多游客污染,比你做日本人,你都顛啦


引用 被引用(1) TOP

伸延閱讀
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]
發新話題發佈投票




重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。


Copyright©2003- Discuss.com.hk Limited. All Rights Reserved.
版權所有,不得轉載。