[Q&A] 大阪周遊卡

大阪周遊卡 E-mail 此主題給朋友

請問去大阪係咪應該買大阪周遊卡?
係咪會抵好多??

熱賣及精選
引用:
原帖由 leung20021987 於 2019-6-4 11:06 AM 發表

係咪會抵好多??
我都買了,下個月出發,好似包好多景點

must buy

回覆 引用 TOP

睇你去咩地方啦

回覆 引用 TOP

除左第一次去有買到 之後都無買了

回覆 引用 TOP

比我買完一定會去晒佢d景點。。唔好蝕

引用:
原帖由 hkgm 於 2019-6-4 01:51 PM 發表

比我買完一定會去晒佢d景點。。唔好蝕
如果你兩日內去得哂,張pass我送比你!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 leung20021987 於 2019-6-4 11:06 AM 發表

係咪會抵好多??
簡單答你:是! 但都看你會去什麼地方,是否同小朋友去等

回覆 引用 TOP

去到一半或巳上嘅,咁未買囉⋯⋯!

引用:
原帖由 siuyukchun 於 2019-6-4 12:46 PM 發表

我都買了,下個月出發,好似包好多景點
上佢官網睇下景點喏唔喏玩
Ok咪買囉

回覆 引用 TOP

沒有研究沒有發言權, 佢自己比較一下先決定買唔買啦
引用:
原帖由 wai61886 於 2019-6-4 02:46 PM 發表

去到一半或巳上嘅,咁未買囉⋯⋯!

我必須強調, 社會唔需要暴徒!
#暴徒不是示威者, 更不是市民

"民主"只係西方國家整出嚟等你地自相殘殺既工具, 背後目的係渾水摸魚, "民主"根本從來唔係香港核心價值

回覆 引用 TOP

如果市內旅遊,無特別的plan ,可跟週遊卡的建議行程,好而回本,推薦用兩日卷,好多出名的景點都包,所有景點一定去唔曬,但容易回本

回覆 引用 TOP

講淸楚d:
大阪周遊卡分一日同兩日pass, 包括市內交通及四、五十個設施景點。就算你買兩日pass都無可能去哂D景點,正常旅遊一半都無可能去得哂。我上次兩日去左大約十個設施景點,都覺得頗充實。如果你去D入場費貴景點(如遊船河),三幾個景點就回本有凸。個別景點值唔值得去,就好睇個人興趣,要自己硏究。

回覆 引用 TOP

用過兩次,要睇你玩乜,去唔去到咁多地方,否則買地鐵pass再另外俾門票會比較彈性同省錢

回覆 引用 TOP

主題標籤 #大阪

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。