註冊 登入

[港產片] 好耐之前睇過一套電影,但沒了下文

好耐之前睇過一套電影,但沒了下文 E-mail 此主題給朋友

叫冰封俠,睇完上沒了下,成幾年。。。。

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
師兄,有下集呀😅不過不看也吧

唔怪得之拍完第2集後一直唔上,
睇完你就知點解了

第一集已垃圾 和之前元彪那套比

後悔冇帶界刀入戲院

引用:
原帖由 plsh0730 於 2019-6-6 02:14 AM 發表

睇完你就知點解了
呢套真係睇過最爛嘅電影
沒有之一

仲話第二集拍得差要剪過
但咁樣搞完之後所有嘢更加唔自然 (我寧願睇一套拍得自然, 但劇倩屎到不堪嘅電影)
連甄子丹係戲入面嘅「所有」表情都係好詭異

我勸你忘記呢套片

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 喵一喵 於 2019-6-6 07:02 AM 發表

第一集已垃圾 和之前元彪那套比
元彪那套女主係張曼玉, 已經贏黃聖衣9條街

同千機變咁,首集正,續集廢!

引用:
原帖由 Bobic 於 2019-6-6 09:12 AM 發表

呢套真係睇過最爛嘅電影
沒有之一

仲話第二集拍得差要剪過
但咁樣搞完之後所有嘢更加唔自然 (我寧願睇一套拍得自然, 但劇倩屎到不堪嘅電影)
連甄子丹係戲入面嘅「所有」表情都係好詭異 ...
爛過劉華同波多野套富山春宮圖?

引用:
原帖由 工廠男 於 2019-6-6 09:57 PM 發表

劉華嗰套好好笑睇得好開心呀
冰封俠 2 係一套剪到錯晒,睇到不知所云又會令你想發火嘅大爛片

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 RC2006hi 於 2019-6-6 12:28 AM 發表

師兄,有下集呀😅不過不看也吧
原來上左啦,之前網上搵極都搵唔到

引用:
原帖由 plsh0730 於 2019-6-6 02:14 AM 發表

睇完你就知點解了
第一集係大橋打好正

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 工廠男 於 2019-6-6 09:57 PM 發表

有波多野,係爛片唔希奇,最希奇係套戲有佟大為架⋯⋯

可是我 相信愛 我信異想才有日會天開
可是愛 我相信愛 就算一切都像獨白

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dranoel 於 2019-6-6 07:46 AM 發表

後悔冇帶界刀入戲院
唔好睇都冇必要自殘……

23 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。