[其他] 想問下各位大大,剛剛問咗新星旅遊…Book,下星期五去六返~百老匯酒店…兩個大人一個小朋友…總數2399?價錢oK嗎?

想問下各位大大,剛剛問咗新星旅遊…Book,下星期五去六返~百老匯酒店…兩個大人一個小朋友…總數2399?價錢oK嗎? E-mail 此主題給朋友

感謝回覆

熱賣及精選
有無包自助餐?
我睇ctrip,  百老滙1200一晚連稅
當你搭港珠澳,
2個大人來回400左右
小巴友100
total 1700 左右

彩虹憍再會, 延續未完情
領養請在面書搜尋Olausen Lisa
引用:
原帖由 拳王 於 2019-6-8 11:58 AM 發表

感謝回覆
永安有嘢送,平$25

命裡有時終需有,
命裡無時莫強求。
要睇個小朋友幾大先

引用:
原帖由 billyfung11 於 2019-6-8 12:31 PM 發表

有無包自助餐?
我睇ctrip,  百老滙1200一晚連稅
當你搭港珠澳,
2個大人來回400左右
小巴友100
total 1700 左右
是否14號去15號返,佢就平喎。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 siutatbo 於 2019-6-8 05:32 PM 發表

永安有嘢送,平$25
謝謝

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 q00oman 於 2019-6-8 08:20 PM 發表

要睇個小朋友幾大先
12歲,因為想玩天浪桃園。

去曬HK  幾間迪士尼酒店未 ?
小朋友最愛, 其實係去迪士尼同埋海洋公園hotel
馬交...no good

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 拳王 於 2019-6-8 08:24 PM 發表

12歲,因為想玩天浪桃園。
百老匯都包天桃?

我以前訂就不包的。

垒起七星灶,铜壶煮三江。摆开八仙桌,招待十六方。
来的都是客,全凭嘴一张。相逢开口笑,过后不思量。
人一走,茶就凉。有什么周详不周详!
多謝各位回復,最後我喺booking。.com,訂咗百老匯酒店只需千三文,同埋坐住坐巴士去。~

引用:
原帖由 愚人之石 於 2019-6-11 09:45 AM 發表

百老匯都包天桃?

我以前訂就不包的。
包埋的…

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 愚人之石 於 2019-6-11 09:45 AM 發表

百老匯都包天桃?

我以前訂就不包的。
包,我6月3日住百老滙,去澳門一定要玩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 拳王 於 2019-6-11 09:52 AM 發表

多謝各位回復,最後我喺booking。.com,訂咗百老匯酒店只需千三文,同埋坐住坐巴士去。~
你要唔要直通巴士車票,
我有多平放比你

回覆 引用 TOP

主題標籤 #酒店
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。