[其他] Xbox Game Pass Ultimate限時HK$10優惠(金會員+Game Pass)

Xbox Game Pass Ultimate限時HK$10優惠(金會員+Game Pass) E-mail 此主題給朋友

https://www.microsoft.com/zh-hk/p/xbox-game-pass-ultimate/cfq7ttc0khs0

包含Xbox金會員及Xbox Game Pass兩種會藉嘅Xbox Game Pass Ultimate
而家有限時HK$10優惠
根據外國玩家測試
訂閱之後
系統會即時轉換及合併您現有嘅兩種會藉
最多36個月

例子:
現有會藉
Xbox金會員 - 12個月
Xbox Game Pass - 3個月

訂閱Xbox Game Pass Ultimate後
會有15個月會藉
賺左3個月金會員及12個月Game Pass

所以建議大家可以先續期
之後再轉換至Ultimate

熱賣及精選
好扺!本來我gold同pass都今年十月到期,跟你條link去續,十皮加到去2020年三月尾,Thank you

Xbox One 暗黑3 T1大逃殺   www.twitch.tv/hkpojustin2003

回覆 引用 TOP

多謝版主分享👍

回覆 引用 TOP

好似幾正, 但唔係好明, $10 是附加轉會費?

真係超抵,超抵,超抵! 重要嘅野要講 3 次!
我即刻上網買左2張平金會員入。
再馬上升級做 game pass ultimate。
我個金會員+game pass 就去到2022年啦,有排玩

依個優惠完全碾壓友機嘅plus 7 折 15個月( 好彩我入左 1年咋 )

真係好想講句MS I love u !

仲有好多謝版主嘅分享,我地先知有咁筍嘅嘢!

引用:
原帖由 cpnamn3717 於 2019-6-9 11:33 PM 發表

好似幾正, 但唔係好明, $10 是附加轉會費?
買左呢個10蚊 game pass ultimate (優惠期), 就會將你現有嘅金會員升級做game pass ultimate, 所以升級之前最好入多啲金會員,上限係36個月。

咁你就會有齊金會員同 game pass

Thanks!! 已淘3個月金和1個月gamepass, 我第一次正式入會, 兩項都選自動續約送1個月(共2個月), 再俾 $10 轉會.

即用了約 HK$133 有半年ultimate任玩 , 如果早D出我唔買多兩年plus...
引用:
原帖由 Jason5121 於 2019-6-10 12:58 AM 發表

買左呢個10蚊 game pass ultimate (優惠期), 就會將你現有嘅金會員升級做game pass ultimate, 所以升級之前最好入多啲金會員,上限係36個月。

咁你就會有齊金會員同 game pass ...

如果個XGPU到期後, 我仲可唔可以俾錢做返金會員?

佢個fine print咁講
"轉換至 Ultimate 後不可取消:一旦轉換完畢,您便不能從 Ultimate 會員重新轉換回先前的會員。"

佢o既意思係
1. ultimate有效期間, 你唔能夠轉返做gold + game pass
2. 定係你個account永遠都會係ultimate, 過左期要上網玩就只能續ultimate, 不能續gold?

如果係2的話會好大鈑鑊, ultimate 一個月正價要$119

引用:
原帖由 hkpm 於 2019-6-10 09:54 AM 發表

如果個XGPU到期後, 我仲可唔可以俾錢做返金會員?

佢個fine print咁講
"轉換至 Ultimate 後不可取消:一旦轉換完畢,您便不能從 Ultimate 會員重新轉換回先前的會員。"

佢o既意思係
1. ultimate有效期間, 你唔能夠轉返做gold + game pass
2. 定係你個account永遠都會係ultimate, 過左期要上網玩就只能續ulti ...
應該係 :
轉咗GPU之後,合約期間唔比轉番做之前既會員(Gold+GamePass),當然GPU合約完咗之後,你可以轉做其它會員。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cpnamn3717 於 2019-6-10 08:48 AM 發表

Thanks!! 已淘3個月金和1個月gamepass, 我第一次正式入會, 兩項都選自動續約送1個月(共2個月), 再俾 $10 轉會.

即用了約 HK$133 有半年ultimate任玩 , 如果早D出我唔買多兩年plus...

...
已淘3個月金? 可否 PM details?

引用:
原帖由 honming 於 2019-6-10 12:10 PM 發表

已淘3個月金? 可否 PM details?
用 app 地區設定大陸, 搜尋xbox金會員, 選有自動發貨的店, 一買就會有app內信息俾你

仲有1年的

頂 我買左 10元先知 咁我再入金會員 得唔得

https://youtu.be/VbxDn2AZgb8

順帶一提
Xbox Game Pass Ultimate仲包埋Game Pass PC
可以免費任玩過百款Xbox/PC遊戲

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 manauau 於 2019-6-10 12:55 PM 發表

頂 我買左 10元先知 咁我再入金會員 得唔得
有人試過再入金會員唔得。

引用:
原帖由 cpnamn3717 於 2019-6-10 12:34 PM 發表

用 app 地區設定大陸, 搜尋xbox金會員, 選有自動發貨的店, 一買就會有app內信息俾你

仲有1年的
thx, 有時間試下

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。