[海外電影] 【復仇者聯盟4】蟻俠縮細鑽入魁隆後門?編劇親解不可行原因

【復仇者聯盟4】蟻俠縮細鑽入魁隆後門?編劇親解不可行原因 E-mail 此主題給朋友

一個原因證實縮細爆菊係唔可行
近日,編劇Christopher Markus和Stephen McFeely接受外媒訪問時,被主持人Chris Hewitt問道蟻俠縮細爆菊的策略,他們就表示「終菊之戰」是完全行唔通!編劇Christopher透露:「我們之前都見識過,魁隆是可以承受變形俠醫Hulk的一拳重擊,可見其實魁隆的身體構造有多強壯。」意思即是魁隆這樣強大,蟻俠如果想要鑽入魁隆的「後門」已極有難度,再加上即使蟻俠能成功進入魁隆的體內,他在想變大前,蟻俠已經會輕易地被魁隆那個堅硬的直腸,給重重壓碎,所以這個策略是絕不可行的。

https://www.hk01.com/電影/338350/復仇者聯盟4-蟻俠縮細鑽入魁隆後門-編劇親解不可行原因

冇理由唔得嘅,出得就一定入得嘅!!!

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
帶毒藥/手榴彈/電鑚入去整死佢又得唔得?

咁認真反駁呢D網上gag, 不如認真地做好D 尾段大戰喇

fans 特色 :
1) 永遠向前看 , 有理想,  目光非常長遠
2) 所有講過某台 負面的都是'x手
3) 所有同意了某台 負面的post都是 x手 的friend
4) 人地講 a 台,  佢地一定講 b 台點點點 喇 , 扯開話題
謝分享

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 boyboy168168 於 2019-6-10 04:51 PM 發表

咁認真反駁呢D網上gag, 不如認真地做好D 尾段大戰喇
都知有班人俾硬錢,點會?

回覆 引用 TOP

入全全明哥後門就容易,唔縮細打橫都入到

引用:
原帖由 BOC74 於 2019-6-11 11:36 AM 發表

入全全明哥後門就容易,唔縮細打橫都入到
不如你試試先再話比我地知⋯⋯⋯

我最出色,英雄本色!!
悶戲一套

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 pgs1301 於 2019-6-11 05:49 PM 發表

不如你試試先再話比我地知⋯⋯⋯
要全全明哥先有資格比你試

引用:
原帖由 BOC74 於 2019-6-11 07:10 PM 發表

要全全明哥先有資格比你試
其實除左你之外 應該冇人想試 我淨係想知

回覆 引用 TOP

因為D屎太硬,所以蟻俠係入唔到去。

引用:
原帖由 lyretail1969 於 2019-6-12 08:42 AM 發表

因為D屎太硬,所以蟻俠係入唔到去。
同埋太臭⋯⋯⋯

我最出色,英雄本色!!

回覆 引用 TOP

佢係外星人
好似宇宙大王咁
點知佢後門係邊

回覆 引用 TOP

有道理,茅塞頓開

引用:
原帖由 另一個天堂 於 2019-6-13 09:57 AM 發表

有道理,茅塞頓開
閣下語帶相關噃⋯⋯

我最出色,英雄本色!!

回覆 引用 TOP

22 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。