註冊 登入



打印

[白色強人] [白色遊行NO.1 推手] 唐詩詠IG呼籲遊行,果然出現賓虛場面!

[白色遊行NO.1 推手] 唐詩詠IG呼籲遊行,果然出現賓虛場面! E-mail 此主題給朋友

[隱藏]


唐詩詠昨日疑隱喻地呼籲遊行,她在Ig說了一個故事:「記得有一次要早機去一個地方,只有一天時間逗留,之後要再飛。點知飛機delay,航空公司將我嗰班機變咗做晏機,要喺機場等7個鐘,去到都夜晚,瞓醒第日就走。朋友問咗兩次都轉唔到,但我心想:唔係嘅,試多次,可能得呢?於是抱着俾人鬧嘅心態,同那位外國人,面貌極為兇惡的地勤姐姐講,我只有一日時間,可唔可以幫我調一調?世事就係咁,佢非常明白我嘅感受,立即幫我調到最早。」

唐詩詠叫大家要相信:「唔試過永遠都唔會知道,只要相信就有可能成真!」還貼出樣子好落寞的相片。至於其好姊妹黃翠如,昨日亦巧合地穿上白衣去街:「很炎熱,但很美的太陽。星期天,去街。」


從神秘渠道得知,除非某方面肯停止咄咄進逼,否則最終必定有人會死!(暫時巳出現流事件)

還記得幾十年前的一件舊事嗎?.............

就算有人追問,也絕不再作回應!總之,無論支持與否,謹記'君子不立危牆之下'!

[ 本帖最後由 2017!女主葉劉 於 2019-6-11 07:44 AM 編輯 ]



堂堂屎帝竟然問阿婆攞88蚊!一早都話呢條[地盤鵬]5夠秤做視帝!!!!
熱賣及精選
堂堂屎帝竟然問阿婆攞88蚊!一早都話呢條[地盤鵬]5夠秤做視帝!!!!

回覆 引用 TOP

自己又5去,正臭雞


玩緊磨柱?


[隱藏]
拍你嘅戲啦


方向, 觀點, 技巧, 心態, 性格, 定話係一條線呢 ? 那樣最重要呢 ?  真係值得思考 !

回覆 引用 TOP

原來尋日著白色衫就等於支持遊行,死囉,我都唔知頭唔知路著咗白T落街買早餐添。


傻閪 屎都無得你食啊


回覆 引用 TOP

衰臭賤G,收皮LA


回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cp6379 於 2019-6-10 10:03 PM 發表

自己又5去,正臭雞
去左就斷正,雪硬,而家咁都有得拗下



回覆 引用 TOP

[隱藏]
土共左狗又想屈人?哩d係咪叫以言入罪?


9UP秘笈第一式:
扮精人出口



回覆 引用 TOP

黃翠如、唐思、李佳心
不嬲係黃絲呀, 好出奇咩?



真的假不了


回覆 引用 TOP

鬧唐詩贏視后班高登連登垃圾,又要改口風了


[隱藏]
引用:
原帖由 2017!女主葉劉 於 2019-6-10 07:52 PM 發表
https://static.appledaily.hk/images/apple-photos/apple/20190610/large/10ec1p15.jpg

唐詩詠昨日疑隱喻地呼籲遊行,她在Ig說了一個故事:「記得有一次要早機去一個地方,只有一天時間逗留,之後要再飛。點知飛機delay,航空公司將我嗰班機變咗做晏機,要喺機場等7個鐘,去到都夜晚,瞓醒第日就走。朋友問咗兩次都轉唔到,但 ...
有人死,中央就有理由介入。亦即係呢個反智劇集己到了結局篇。多謝收睇。本劇集收看入數創了歷史新高。



回覆 引用 TOP

 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]




重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。


Copyright©2003- Discuss.com.hk Limited. All Rights Reserved.
版權所有,不得轉載。