• 瀏覽: 46,164
  • 回覆: 328
  • 追帖: 3
就係之前無死人。兩邊都肆無忌憚

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 cskch 於 2019-6-12 04:06 PM 發表

D人咩事咁衝?
上次無阻嚇力

支持清場

回覆 引用 TOP

今次節奏咁快,
趕住收工咁

引用:
原帖由 boyboy168168 於 2019-6-12 04:07 PM 發表

今次班友好似驚大6接管咁
泛民可能就係想迫解放軍出嚟,到時佢哋同埋主子柒朗普可以大條道理全球公審中國,所以解放軍唔好中計,香港警力應該可以擺平,係 d高層唔敢做。

香港係西方既遠東間諜中心, 可能有呢人怕條例落實後無工開.  

嚴謹流程,精密分析,冷靜觀察,沉著應付,善於守拙,隱藏實力,一擊即中。
美國今次出盡力,等G20峰會又多樣野打咀炮

[img=250,150][/img]

[img=200,150][/img]
支持清塲

回覆 引用 TOP

同感...上次佔中...衰極電車都重行倒...今次停埋...
今獲重要有惡意炒車欄路...唉...又唔知要搞幾耐...

...........
仲未死人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 gogocad 於 2019-6-12 04:31 PM 發表

美國今次出盡力,等G20峰會又多樣野打咀炮
即係如果你肯同我簽, 我就考慮下唔搞香港?

引用:
原帖由 沈小C 於 2019-6-12 04:18 PM 發表

咁危险,随時俾人拉,一個家庭派一成員就夠。
你屋企有冇派人出黎呢?
唔係話高鐵一地兩檢, 公安隨時來港拉人咩...
唔係話公安強力部門隨時來港夾人上去咩...
如果以上係真, 反而有條例仲好, 起碼俾人拉個時, 都會有人知.

你都係唔好幻想咁多, 成日打飛J喇

布袋彈!梗係勁啦!

附件

4C0E4057-69CA-4B22-B137-D7F9DD1D8E34.png(564.05 KB)

2019-6-12 04:34 PM

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 熊本肥熊 於 2019-6-12 16:10 發表

佔領只會令樓價升100%,之前已經有post分析過
大公? 文匯? 環球時報?

免責聲明:
本人所發表的包括但不限於文字、圖片和超連結均不構成任何投資的邀約或建議。如有任何人因本人所發表之言論而導致任何損失,需自行承擔。
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]