註冊 登入

真心想問妳班女人換樽水好難咩???

真心想問妳班女人換樽水好難咩??? E-mail 此主題給朋友

公司水機次次班女人最後裝曬d水,永遠唔換,部機已經係設計到樽水只要拎起一個cm就換到,淨係識飲唔識換,扑妳個街

精選樓盤
睇開D,女人就係甘,我年紀越大,
返工越來越唔鍾意泊住D女人,無奈!
如女人是上司仲閉。
我唔係一竹竿打一船人,好的女人也有,不過少咯。

[img]http://static.flickr.com/104/299717743_37c1294702_o.jpg[img]

回覆 引用 TOP

咁講
我係2間舊公司( 2間都 A字頭) 
睇到相反
係D男人唔會去換水
見到D水用曬,唔換 唔飲住<---
見到有人換左識入去飲囉
注明 男人黎 <---- 
我舊公司 聽過有2個女人
唔求班垃圾男人 ,2個女人自己換
其實做男人係咪咁小氣先 <-------
水係好重,你叫一個女人去換 
其實佢地唔夠力嫁

人生
亞仙奴
無事抽水 有事潛水
二乃上呀
引用:
原帖由 新人 於 2019-6-13 10:16 AM 發表

公司水機次次班女人最後裝曬d水,永遠唔換,部機已經係設計到樽水只要拎起一個cm就換到,淨係識飲唔識換,扑妳個街
女同事又真係好少換水....不過正常男同事見到都會幫手的

回覆 引用 TOP

見過有男同事話唔夠力搬野,有個女同事主動幫佢手搬。

回覆 引用 TOP

女人要扮下弱者丫馬

回覆 引用 TOP

哈我夠想問班男人換水好難咩
以前水機就喺我位隔離
我見住啲男人見到冇晒水都唔換, 甚至我換緊時行埋嚟都係企埋一邊等我換完斟水
大家各有各講啫
根本不論男女都會有呢種人。

引用:
原帖由 新人 於 2019-6-13 10:16 發表

港女,老奉

回覆 引用 TOP

因為你係一個低級職員

回覆 引用 TOP

既然你講到咁易換,你自己換咗佢咪算囉,無謂同啲女人計較,令自己谷氣。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 鍾樂 於 2019-6-13 10:50 AM 發表

咁講
我係2間舊公司( 2間都 A字頭) 
睇到相反
係D男人唔會去換水
見到D水用曬,唔換 唔飲住<---
見到有人換左識入去飲囉
注明 男人黎 <---- 
我舊公司 聽過有2個女人
唔求班垃圾男人 ,2個女人自己換
其實做男人係咪咁小氣先 <-------
水係好重,你叫一個女人去換 
其實佢地唔夠力嫁
   ...
又咁講,我而家已變成妳口中的不換水男人,點解?米就係班女人做成

部水機係正我前面,之前就係因為餐餐都係我換,所以谷9氣自己帶水煲煲水,一滴水機嘅水都唔L飲,自始之後就冇再換過水了

回覆 引用 TOP

be a man

直接叫男同事換

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 新人 於 2019-6-13 12:54 發表

又咁講,我而家已變成妳口中的不換水男人,點解?米就係班女人做成
咁你小氣 冇所謂
個個都有自由
我去邊間公司做
都有換水.
有時D女人,冇曬水時都同我講
幫幫換水 唔該
我一句 OK 等陣我換
水係重既 , 你叫佢地換
有失風度姐
冇問題
我成日都同公司講
麻煩以唔好整水機係到
咪唔洗嘈囉

人生
亞仙奴
無事抽水 有事潛水
二乃上呀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。