註冊 登入

[商業電台] 今朝903潘x濤扮激動流淚嘅獨白好x搞笑😂

今朝903潘x濤扮激動流淚嘅獨白好x搞笑😂 E-mail 此主題給朋友

話說今朝佢講述示威者女兒被"黑警"射擊受傷再被圍攻喎⋯⋯ 佢d扮哽咽聲嘅造作同肉麻程度竟然聽落好有喜感,十分之搞笑!呢條小丑真係做乜都有反效果,同埋佢做人乜都調L轉嚟講!你班仆街暴徒用到磚頭,鐵枝衝擊,難道警察要任你打?得你先有老豆老母生呀?你老豆老母就黑父黑母!你係當香港係自己地方,你就唔會夾埋外人同鬼佬去屋企搗亂啦仆街!

熱賣及精選
引用:
原帖由 MarkIV 於 2019-6-13 11:15 AM 發表

話說今朝佢講述示威者女兒被"黑警"射擊受傷再被圍攻喎⋯⋯ 佢d扮哽咽聲嘅造作同肉麻程度竟然聽落好有喜感,十分之搞笑!呢條小丑真係做乜都有反效果,同埋佢做人乜都調L轉嚟講!你班仆街暴徒用到磚頭,鐵枝衝擊,難道警察要任你打?得你先有老豆老母生呀?你老豆老母就黑父黑母!你係當香港係自己地方,你就唔會夾埋外人同鬼佬去屋企搗亂啦仆街! ...
商台主持和記者個個都深黃,你小心講野

引用:
原帖由 bmwwcheung 於 2019-6-13 02:14 PM 發表

商台主持和記者個個都深黃,你小心講野
我就係想佢哋聽吓其他不同嘅聲音,唔好以為對住個大氣電波猛講歪理一定冇人駁到佢嘴!佢哋都係靠自認係追求民主先有得喺呢個台打工,如果認埋係基嘅更加可以平步青雲,唔識唱歌都出碟,開演唱會,舞台劇,年年上台攞自己個台嘅歌曲獎,呢個機構嘅人根本極度功利兼夾自我催眠是完人的現代五嶽劍派之一

回覆 引用 TOP

林狗和潘🐶為什麼唔叫自己仔女上街野餐

無聽。好似係一個亂吹節目。
示威者女兒?以為佢自己仔女添

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bmwwcheung 於 2019-6-13 14:34 發表

林狗和潘🐶為什麼唔叫自己仔女上街野餐
係成個電台都冇一位主持人既子女有上街!

回覆 引用 TOP

呢D味真係用腳投票拉

回覆 引用 TOP

基本上呢個西台入面嘅主持同監製,都係要具備一股莫名奇妙的扭曲正義感,個個以為自己比別人善良,個個都係為咗社會公義默默付出嘅大好大。不過呢班自我感覺如此良好的人卻非常喜愛講大話,稍有少少良知同常識都唔會去endorse 103萬呢個遊行人數!一邊扮喊,一邊猛咁慫恿多d年青人去上前線,provided已知有衝突及流血事件發生!大好人們擁有大氣電波,紙媒及電子傳媒呢d比催淚彈,橡膠子彈及胡椒噴霧更加有攻擊力嘅武器,你講乜,大家根本冇得駁嘴,名符其實的一面高牆,卻喜歡扮演雞蛋的角色示人以弱!其實真係幾港女的一個機構

回覆 引用 TOP

根本垃圾,無聽好耐

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Kffc2007 於 2019-6-13 07:44 PM 發表
https://youtu.be/ZQfOfIAexzw
佢哋點會講呢d啫?佢哋覺得警察冇老豆老母生㗎!

回覆 引用 TOP

條含家剷仲要啱啱笑林鄭條片段, 話人地扮哽咽
自己扮喊就得, 真係正仆街

你估晴朗三醜係浪得虛名?
最醜果個梗係潘小狗

回覆 引用 TOP

一個地方, 連警察都保護唔到自己, 點保護奉公守法嘅市民
果D含家剷仲話警察打果D係細路仔嚟架咋, 使唔使咁呀, 
你叫傷台睜L大對眼睇L清楚喇屌X老母

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 RicksLo 於 2019-6-13 11:51 PM 發表

條含家剷仲要啱啱笑林鄭條片段, 話人地扮哽咽
自己扮喊就得, 真係正仆街
港式㙮里班民主就係咁雙重標準,我做就係公義,你做就係無恥!

回覆 引用 TOP

25 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。