為什麼機智多謀, 蒙古第一美人趙敏會死心塌地愛上張無忌?

虛構故事尼姐

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 Autumn-rain 於 2019-6-13 07:12 PM 發表

亦都唔覺無忌有幾愛趙敏
呢輯嘅趙敏我只覺得係可愛同柔弱

咁想知,樓主落去問金庸

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bigmouth2006 於 2019-6-13 12:21 PM 發表

滿足窮小子幻想
張無忌點會係窮小子

老豆係武當張五俠張翠山
老母係天鷹教教主獨女殷素素
師公係一代宗師張三豐
外父係明教四大法王加天鷹教教主殷天正
契爺又係四大法王金毛獅王謝遜
仲有佢未當紅前
峨嵋派未來掌門周芷若已經愛上佢
波斯明教未來教主小昭又已經愛上佢

佢出身分分鐘勁過李澤楷

錢就會繼續黎~~~錢係會繼續黎~~~
引用:
原帖由 lctj9 於 2019-6-13 07:22 PM 發表

呢輯嘅趙敏我只覺得係可愛同柔弱
對……
郡主的高貴同霸氣……冇
只得一個乞討愛情的弱女子……

回覆 引用 TOP

付出咁多,唔想比其他女人嬴自己

因為係老作!小說啊!

南無阿彌陀佛

回覆 引用 TOP

通常夜收工,呢個時間好少睇電視,係咪啱啱打茄輪果兩隻嘢呀?

回覆 引用 TOP

元明年代已經行一夫一妻制啦咩? 

回覆 引用 TOP

犯賤囉
張無忌其實算賤男 周圍派愛心 收女兵

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 台灣粉紅的回覆 於 2019-6-13 06:14 PM 發表

張無忌係蝴蝶谷的演講,非常專業, 很激勵士氣. 有可能講詞係手下寫好的, 但明教由上到下, 包括軍队將領都心服口服. 唔係普通人可以做到, 何況20岁靚仔. ...
哈,真係好多女仔唔鍾意烏雞。 但佢地多數從女士觀點出發,討厭烏雞唔夠專一。 佢哋對烏雞啲豐功偉業,短期內學成天下最強武功,技壓天下所有武林高手,團結中興明教, 破壞元朝對江湖各派陰謀,成功團結武林各大派一齊成功反元。 金庸小說入面所有主角, 冇一個有佢咁嘅才能。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 返工會暈 於 2019-6-13 07:31 PM 發表

張無忌點會係窮小子

老豆係武當張五俠張翠山
老母係天鷹教教主獨女殷素素
師公係一代宗師張三豐
外父係明教四大法王加天鷹教教主殷天正
契爺又係四大法王金毛獅王謝遜
仲有佢未當紅前
峨嵋派未來掌門周芷若已經愛上佢
波斯明教未來教主小昭又已經愛上佢

佢出身分分鐘勁過李澤楷 ...
最緊要係高大靚仔過佢。😁

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。