• 瀏覽: 3,958
  • 回覆: 15
入  8591HK 用$600 買 $750 蚊預付額,再用85折 code, 就可以用 68折買 game 了。

熱賣及精選
暫時買了以下:
cry  new dawn
蒼藍革命
starlink 
斑鳩

巴黎
far cry

巴黎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 鐵塔反轉再反轉 於 2019-6-14 11:54 AM 發表

暫時買了以下:
cry  new dawn
蒼藍革命
starlink 
斑鳩
有用 68 折買?

回覆 引用 TOP

plus減已平!

巴黎
引用:
原帖由 鐵塔反轉再反轉 於 2019-6-14 12:33 PM 發表

plus減已平!
可以plus價再68 折,

回覆 引用 TOP

THX SHARING THE CODE

[七] 嚴禁公開任何個人通訊資料

嚴禁將電話號碼、電郵地址,icq等及各式通訊途徑顯示或暗示於本論壇。違者會被扣分(10~20分),情況嚴重者我們會選擇直接禁言,帖子會被即時移去。
會員間私人通訊請利用PM,新手需升級至1星會員方可使用PM系統。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 東東888 於 2019-6-14 11:30 AM 發表

入  8591HK 用$600 買 $750 蚊預付額,再用85折 code, 就可以用 68折買 game 了。

請問點先拎到85折code? thanks

引用:
原帖由 球愛可人兒 於 2019-6-14 08:04 PM 發表

請問點先拎到85折code? thanks
https://www.psntrivia.com/days-of-play/game/

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 東東888 於 2019-6-14 11:30 AM 發表

9785988 9785989 9785990 9785991
師兄,我第一次買 psn預付卡,賣家比左個14位嘅卡號,但係 ps只可輸入12位,請教一吓應該點樣入,謝謝!

引用:
原帖由 Chincilla 於 2019-6-16 08:28 PM 發表

師兄,我第一次買 psn預付卡,賣家比左個14位嘅卡號,但係 ps只可輸入12位,請教一吓應該點樣入,謝謝!
用卡密,不是卡號呀

引用:
原帖由 東東888 於 2019-6-16 08:29 PM 發表

用卡密,不是卡號呀
搞掂啦,唔該師兄

回覆 引用 TOP

抵買

回覆 引用 TOP

$500预付卡,出售者$400..... 唔敢博!

巴黎

回覆 引用 TOP

已收到買$350有折扣code!

巴黎

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]