超特急:樓市剛剛又多一個急升五成嘅理由!

本主題由 miss5 於 2019-6-20 12:36 AM 移動
淋病今次卜街正確,好過累全港供緊樓嘅業主跳樓

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 燈神中仁 於 2019-6-16 12:10 PM 發表

你咁蠢都洗唔到你腦,d靚仔又會洗到?
你最叻

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 股票輸爆廠 於 2019-6-15 11:54 PM 發表

班靚仔長期咁樣俾人洗腦法,死人真係遲早嘅事,政棍一定有報應
如果被洗腦洗到返唔到轉頭,對傑青嚟講,早d投胎亦不失為一件好事

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ujh 於 2019-6-15 11:43 PM 發表

冇水冇希望繼續遊行日灑雨淋,有水有時間慢慢買樓任我行!!

太古烈士(R I P) 會令樓市更火上加油,林鄭今次做左間接兇手,一定會被天下圍攻,逃犯例永遠也不會再被提起,明日大嶼也會永遠被廢,樓價更加無王管,地產霸權更加肆無忌憚,裡應外合反政府反中央推高樓價。

明天開始有cash嘅一定要密密睇樓,大學生年青人也要多多遊行不斷玩下野反政府反中央幫手推高樓市,記住推埋林鄭落台,要求立即普 ...
不需要問價,早買早享受

回覆 引用 TOP

Short鬼晒

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ujh 於 2019-6-15 11:43 PM 發表

太古烈士(R I P) 會令樓市更火上加油,林鄭今次做左間接兇手,一定會被天下圍攻,逃犯例永遠也不會再被提起,明日大嶼也會永遠被廢,樓價更加無王管,地產霸權更加肆無忌憚,裡應外合反政府反中央推高樓價。

明天開始有cash嘅一定要密密睇樓,大學生年青人也要多多遊行不斷玩下野反政府反中央幫手推高樓市,記住推埋林鄭落台,要求立即普 ...
後生仔始終都係後生仔

回覆 引用 TOP

講咗好內,係冇得跌

回覆 引用 TOP

反正都買唔起 你有本事再炒 炒到租唔起 大把人一齊訓街 更多人做爛泥

引用:
原帖由 jasonli0919 於 2019-6-16 01:06 PM 發表

樓價高企惹民怨沸騰,正是一幫政棍教唆年輕人上街的藉口,所有政棍們會千方百計阻擋政府增加房屋供應,因為樓價越高,社會多越矛盾,政棍們才可以混水摸魚 ...
林鄭好返去下載 土地供應的項目更加冇人理所以樓市應該會有進一步上升

引用:
原帖由 martin101 於 2019-6-16 03:25 PM 發表

反正都買唔起 你有本事再炒 炒到租唔起 大把人一齊訓街 更多人做爛泥
咁請你哋繼續做爛啦幫手繼續推高樓價我哋就繼續買買買

引用:

跌5成

引用:
原帖由 淡淡情何以堪 於 2019-6-16 04:58 PM 發表

跌5成
你應該係講緊嗰啲 冇樓嗰啲人 或或者上街暴亂嗰啲人嘅生活質素

引用:
原帖由 ujh 於 2019-6-16 05:00 PM 發表

你應該係講緊嗰啲 冇樓嗰啲人 或或者上街暴亂嗰啲人嘅生活質素
樓價會跌5成

引用:
原帖由 淡淡情何以堪 於 2019-6-16 05:04 PM 發表

樓價會跌5成
唔好咁天真啦 
今日問過地產代理所有業主放盤價都提高咗兩成喇 下個禮拜林鄭落咗枱之後土地供應更加冇可能有人你都是後樓價升5成就真

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。