註冊 登入

[其他] 出局比出缐更難,美州盃小組賽真搞笑

出局比出缐更難,美州盃小組賽真搞笑 E-mail 此主題給朋友

未見過這樣的小組

熱賣及精選
岩岩先見到
原來得三組
最佳第三出線有二個QUOTA

仲要邀埋要青年軍日本同卡塔爾

你話出局係咪難過出線,真係2019年最佳笑話
難怪6年搞足4次,難怪無人理
原來真係超低級大賽

引用:
原帖由 小寶寶999 於 2019-6-16 09:27 AM 發表

岩岩先見到
原來得三組

原來真係超低級大賽 ...
原諒下啦
美洲盃賽制下12隊要有8隊出線8強,易過借火
梅路易行就係咁解

引用:
原帖由 插西王土黃梅水 於 2019-6-16 09:32 AM 發表

原諒下啦
美洲盃賽制下12隊要有8隊出線8強,易過借火
梅路易行就係咁解
但梅西咁多次低級大賽,仲未拎到一次,仲要次次累失冠,真係球壇笑話

即係阿根廷輸多幾場都無問題啦

呢隻美洲杯仲垃圾過飛機杯,到底乜人會恨捧呢隻杯?

李天命常說的,勝利者並非說最後一句的那個人,但很多人都喜歡搶著說最後一句,好像這才是贏家。
引用:
原帖由 小寶寶999 於 2019-6-16 09:27 AM 發表

岩岩先見到
原來得三組

原來真係超低級大賽 ...
即是得一隊出局,咁搞笑

回覆 引用 TOP

係喎,咁容易既,咁咪同歐洲國家盃一樣咁白痴

引用:
原帖由 ballking13 於 2019-6-16 09:26 AM 發表

未見過這樣的小組
想出局派曬2後備同埋位置亂調咪得lo
想出綫,起碼要出力踢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kuochung 於 2019-6-16 09:45 AM 發表

唔好侮辱真正大賽啦
人地要踢外圍賽啦
你估果D要搵小朋友U20 要踢波,仲要搵亞洲隊咩

仲要得三組,但有二個最佳第三,真係出局仲比出線難
仲要6年搞足4次,真係笑死
2019年球壇最佳笑話

照你咁講,一般4隊出綫兩隊既小組賽都係出局同出綫一樣難度姐

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kuochung 於 2019-6-16 09:45 AM 發表

唔好撐啦米米,睇見都辛苦

歐國盃葡萄牙和波出線比米米酸足幾年仲酸跟,梅西而家好大機會輸波出線,你地諗定點兜先

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 小寶寶999 於 2019-6-16 09:49 AM 發表

唔好侮辱真正大賽啦
人地要踢外圍賽啦
你估果D要搵小朋友U20 要踢波,仲要搵亞洲隊咩

仲要得三組,但有二個最佳第三,真係出局仲比出線難
仲要6年搞足4次,真係笑死
2019年球壇最佳笑話 ...
不如你講解吓提子國的出線過程來聽聽? 同埋C朗係決賽有什麼神勇表現

點解唔同美國、墨西哥一齊搞美洲國盃,索性加到16隊

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。