註冊 登入

[國際] 要求美斯立即退出國家隊

要求美斯立即退出國家隊 E-mail 此主題給朋友

垃圾唔配代表阿根廷

熱賣及精選
厚臉皮的人

正常有腦,唔需要乜最強大腦,都知梅西輸波係打假波

一個球員要幾無恥先做得出打假波?

李天命常說的,勝利者並非說最後一句的那個人,但很多人都喜歡搶著說最後一句,好像這才是贏家。
引用:
原帖由 加藤玲奈子 於 2019-6-16 11:53 AM 發表

垃圾唔配代表阿根廷

支持再次彈出

引用:
原帖由 那些年 於 2019-6-16 12:23 PM 發表

正常有腦,唔需要乜最強大腦,都知梅西輸波係打假波

一個球員要幾無恥先做得出打假波?
說真話   說實話   你當心等下一陣被人檢舉
呢度有人好小氣

引用:
原帖由 ballking13 於 2019-6-16 12:04 PM 發表

厚臉皮的人
正常   因為他可是國家隊正宗的球霸

回覆 引用 TOP

阿軍庭真羞恥。

回覆 引用 TOP

好心啦你   梅西   冇料咪扮四條
又拖累國家隊啦   你又是何苦   何必呢 ?
看到都辛苦

回覆 引用 TOP

經過多年,真係退出國家隊,
可能對阿根廷更好。

請支持超級靚女張靚穎----fans club No. 1

請支持超級靚女張靚穎----fans club No. 1

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 台灣超可愛Y神 於 2019-6-16 12:29 發表

說真話   說實話   你當心等下一陣被人檢舉
呢度有人好小氣
最强大腦係江蘇衛視既一個節目
呢個帖係講美斯(即係梅西),上面既師兄有提及到,所以檢舉不成立

引用:
原帖由 ken1800 於 2019-6-16 01:04 PM 發表

最强大腦係江蘇衛視既一個節目
呢個帖係講美斯(即係梅西),上面既師兄有提及到,所以檢舉不成立
了解    明晒

回覆 引用 TOP

[其他]        《申訴》 足球版意見、問題、舉報區

前天 22:47    by 最強大腦沙維

回覆 引用 TOP

變晒

回覆 引用 TOP

枉我總信佢會改過自身!

回覆 引用 TOP

44 123
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。