註冊 登入



打印

[英超] 普巴提交轉會申請曼聯唔放人就罷操

普巴提交轉會申請曼聯唔放人就罷操 E-mail 此主題給朋友

[隱藏]
熱賣及精選
曼聯中場保羅普巴為求轉投皇馬,終於要出絕招,根據西班牙《每日體育報》爆料,呢位法國國腳準備向紅魔鬼遞交轉會申請,如果會方唔放人,佢就會罷操。

普巴想加盟皇馬已經係公開嘅秘密,特別係施丹回巢成為皇馬主帥後,極力邀請呢位同胞來投,甚至承諾以佢為球隊核心,令普巴更加非走不可。

不過,曼聯出售普巴一事,索價1.8億歐元,但皇馬最多只願畀1.25億歐元,令交易陷入困局。早前更傳出施丹向普巴發出最後通牒,要求佢盡快決定是否來投。

來到呢個地步,普巴必須以強硬態度向曼聯施壓,甚至不惜用罷操逼球會放人。以往亦有唔少球員用呢個「絕招」成功轉會。事實上,曼聯與其留1位無心戀戰嘅球員,倒不如出售佢,套現資金簽新球員好過。



如果為球會付出過努力而唔比轉會個人撐球員。


但而家?無料到重要罷操?



深圳東部華僑城機動遊戲最少意外六死十傷

悠悠長長繼續前航不懂去驚怕 荊荊棘棘通通斬去不必多看它
利益集團主導下,中國已經沒有希望

降佢去打U19啦


回覆 引用 TOP

[隱藏]
放扺1.5億鎊就好行夾吾送


清佢locker 再踢佢去女子隊


派佢執波


回覆 引用 TOP

罷唔緊要,雪到佢9 都硬埋,等佢有女都冇得食


引用:
原帖由 wantfunming 於 2019-6-16 02:30 PM 發表

清佢locker 再踢佢去女子隊
咁益佢.



回覆 引用 TOP

[隱藏]
當年費sir已經知道呢條友養唔熟,快啲趕走佢


回覆 引用 TOP

呢條麻煩友咪過皇馬啦 成日簡波踢又扮大佬 又易不滿




最愛車仔 皇馬

回覆 引用 TOP

去到皇馬有好戲睇,夏神加普巴加二五圖加拉莫斯,扭計四絕!


當年費sir好眼光知道條友反骨烹佢走,係摩佬唔識死搵佢同374返嚟,卒之搞死隊波,又累死自己。


回覆 引用 TOP

1.3億放佢走好過啦


回覆 引用 TOP

[隱藏]
賣喇,啲咁嘅垃圾,有佢又唔係會蠃波。


回覆 引用 TOP

主題標籤 #曼聯 #紅魔鬼 #英超
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]




重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。


Copyright©2003- Discuss.com.hk Limited. All Rights Reserved.
版權所有,不得轉載。