香港要自求多福囉

引用:
原帖由 香港偽民為患 於 2019-6-16 05:20 PM 發表

其實出嚟嘅大部份係新港人,只有佢哋最驚以往在內地有犯罪記錄
唔好玩喇...
中國香港人只會留係中國香港....
唔會出來遊行

遊行的都係香港人

吹吹水 , 咪當真
熱賣及精選
引用:
原帖由 refugee 於 2019-6-16 05:29 PM 發表

黑衣比預期少,呢次作大既倍數要創歷史新高先掂
D善良嘅人都唔敢望D黑衣人。

引用:
原帖由 香港偽民為患 於 2019-6-16 05:20 PM 發表

其實出嚟嘅大部份係新港人,只有佢哋最驚以往在內地有犯罪記錄
講真我地真港人有鬼人經歷過大陸d野咩,通常係新港人可能犯左法怕大陸先會咁激動反反反之嘛

如果我身有屎就怕姐,普通人如果因為怕出來行真係不合理😧

回覆 引用 TOP

香港一早無得救。

引用:
原帖由 港人無能治香港 於 2019-6-16 05:34 PM 發表

D善良嘅人都唔敢望D黑衣人。

唔天譴已經系大福地。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jy008 於 2019-6-16 05:30 PM 發表

反對人個 POINT 係
1) 大陸係獨裁政權,法律系統係人治,可以對異見者安插各種罪名.
2) 香港人批評政府或大陸政府有機會被大陸以各種罪名引渡返大陸受逼害,就如劉曉波咁.
3) 香港人並不反對真罪犯被引渡,但大前提係引渡方要有良好法治系統. ...
我個仔個同學又反送中,理由係唔反就無言論自由

利申 : 我個仔冇去,不過佢贊成同學去。 太可惡哪

歷史已證明呢個世界永遠都係蠢人多

回覆 引用 TOP

白都講成黑, 當然要著黑衫, 計續抺黑

回覆 引用 TOP

如果全部黑衣人行行下突然腳軟全部坐低抖半日都幾大獲-……

回覆 引用 TOP

樓主全世只有你最聰明?
有人贊成有人反對,同你相反意見你就要排斥佢? 人永遠都覺得自己是對的,人地唔跟同意見就是錯的,民主社會為也要搞拆票決定呢?就因為有不同意見的人 要用投票解決小數服從多數,投票實行不一定是最好或是出問題,但這是投票結果都要接受!

引用:
原帖由 sam0010 於 2019-6-16 05:44 PM 發表

歷史已證明呢個世界永遠都係蠢人多
否則國家唔會有內戰哪

為反而反
反中就是型

黃色喪屍
香港塔利班

回覆 引用 TOP

主題標籤 #香港 #高鐵
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。