• 瀏覽: 4,454
  • 回覆: 34
  • 追帖: 1
去過芭數十次, 今次第一次自己一個去, 主要係去蒲, 有冇人呢幾日都喺芭??
夜晚去蒲可以約埋一齊玩

爽爆,玩咁多日

引用:
原帖由 復星國際小寶寶 於 2019-6-17 12:23 PM 發表
爽爆,玩咁多日
雖然Pattaya我好熟, 但第一次自己一個人過去, 而且Pattaya除咗去蒲都冇咩地方好去, 所以都有少少怕會無聊

引用:
原帖由 夜場穿梭 於 2019-6-17 12:50 PM 發表

雖然Pattaya我好熟, 但第一次自己一個人過去, 而且Pattaya除咗去蒲都冇咩地方好去, 所以都有少少怕會無聊
我去過16次, 其中有6-7次係自己去

引用:
原帖由 復星國際小寶寶 於 2019-6-17 12:51 PM 發表

又係主要去蒲 ??

引用:
原帖由 夜場穿梭 於 2019-6-17 01:09 PM 發表

又係主要去蒲 ??
我自己去通常都係日頭就去游水,按摩,食野,夜晚就去蒲

引用:
原帖由 復星國際小寶寶 於 2019-6-17 12:51 PM 發表

是什麼魅力引你去了16次?

引用:
原帖由 夜場穿梭 於 2019-6-16 06:45 PM 發表
去過芭數十次, 今次第一次自己一個去, 主要係去蒲, 有冇人呢幾日都喺芭??
夜晚去蒲可以約埋一齊玩
為了旅程愉快一點,你對你的同伴有什麼要求?例如年齡,性別,樣貌。
對等的,你也要提供以上資料,這是最省時間的。

還有最重要的---性取向。

引用:
原帖由 復星國際小寶寶 於 2019-6-17 01:15 PM 發表

我自己去通常都係日頭就去游水,按摩,食野,夜晚就去蒲
我都係差不多, 日頭就hea, 天黑先出動

引用:
原帖由 專踢老千2018 於 2019-6-17 03:52 PM 發表

為了旅程愉快一點,你對你的同伴有什麼要求?例如年齡,性別,樣貌。
對等的,你也要提供以上資料,這是最省時間的。
冇要求, 我唔係搵伴去旅行, 只係如果到時咁啱有人喺芭, 夜晚又會去蒲, 可以的話咪join埋囉

引用:
原帖由 夜場穿梭 於 2019-6-17 06:49 PM 發表

冇要求, 我唔係搵伴去旅行, 只係如果到時咁啱有人喺芭, 夜晚又會去蒲, 可以的話咪join埋囉
蒲的意思是會唔會叫🐔先?
不用怕醜的,擺明居馬,就是要玩個痛快

我男丶33丶樣正常丶運動身型丶我唔係咸蟲, 唔去大浴場丶唔去邪骨丶唔去agogo丶去pattaya鍾意蒲bar同埋club

引用:
原帖由 專踢老千2018 於 2019-6-17 06:55 PM 發表

蒲的意思是會唔會叫🐔先?
不用怕醜的,擺明居馬,就是要玩個痛快
過Pattaya就梗係為咗女啦, 但我以🍺為先, 飲完蒲完就算冇女跟我走都冇所謂

主題標籤 #芭堤雅
鍵盤翻頁
左右